Εμπάργκο ΣΥΡΙΖΑ στον ΣΚΑΪ - Ενόχληση πρωθυπουργού για τα περί καρατομήσεων

Νωρίτερα, το γραφείο τύπου του πρωθυπουργού είχε εκφράσει την έντονη δυσαρέσκεια του για την πληροφορία που μετέδωσε ο ΣΚΑΙ περί σκέψεων του πρωθυπουργού να αποπέμψει υπηρεσιακά στελέχη της Πυροσβεστικής και της Αστυνομίας προκειμένου να αποδοθούν ευθύνες για την φονική πυρκαγιά στο Μάτι.

Ο ΣΚΑΪ επιτελεί με επαγγελματισμό και αντικειμενικότητα την δημοσιογραφική του αποστολή. Έχει σταθεί με συνέπεια απέναντι στην αλαζονεία και την έπαρση πολλών κυβερνήσεων. Η σημερινή ανακοίνωση του Μεγάρου Μαξίμου ξεπερνάει κάθε όριο και δείχνει
που το έχει οδηγήσει η ανασφάλεια και ανεπάρκεια διαχείρισης μιας μεγάλης κρίσης...
Δεν θα το ακολουθήσουμε. Θα συνεχίσουμε να κάνουμε τη δουλειά μας όπως ξέρουμε. Οι πολίτες γνωρίζουν άλλωστε ποιος κάνει φθηνή και άθλια προπαγάνδα και ποιος κάνει τη δουλειά του. Το αποδεικνύουν με την εμπιστοσύνη που έχουν δείξει στον ΣΚΑΪ αυτές τις δύσκολες ημέρες. Και αυτό είναι το μόνο που μας ενδιαφέρει γιατί οι κυβερνήσεις έρχονται και παρέρχονται.

Νωρίτερα ο ΣΚΑΪ είχε μεταδώσει ότι ο πρωθυπουργός εμφανίζεται αποφασισμένος να αποδώσει ευθύνες για την φονική πυρκαγιά που κατέκαψε την ανατολική Αττική και στοίχισε μέχρι σήμερα τη ζωή σε 81 ανθρώπους, σύμφωνα με τα όσα ανέφεραν ασφαλείς πληροφορίες από το Μέγαρο Μαξίμου.

Στο στόχαστρο του πρωθυπουργού φαίνεται να έχουν μπει ο αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγος Κωνσταντίνος Τσουβάλας καθώς επίσης και ο αρχηγός του Πυροσβεστικού Σώματος Αντιστράτηγος Σωτήριος Τερζούδης

Παρατίθενται αυτούσιες οι ανακοινώσεις από το γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού και τον ΣΥΡΙΖΑ
Keywords
Τυχαία Θέματα