Δεν συμφωνούν για την περικοπή της αποζημίωσης των βουλευτών της Χ.Α

Στις προπαρασκευαστικές επαφές που έγιναν δεν διαπιστώθηκε ομοφωνία...

Δεν συζητήθηκε στη σημερινή Διάσκεψη των Προέδρων της Βουλής, το θέμα της περικοπής της βουλευτικής αποζημίωσης για τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής, στους οποίους έχει...........
επιβληθεί προσωρινή κράτηση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στις προπαρασκευαστικές επαφές που έγιναν δεν διαπιστώθηκε ομοφωνία μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ
και Ανεξάρτητων Ελλήνων.

Τα δύο κόμματα της αντιπολίτευσης διαφωνούν με την «αφαίρεση» της αποζημίωσης του Νίκου Μιχαλολιάκου και του Γιάννη Λαγού, που έχουν προφυλαλισθεί, καθώς και να τους περικοπούν άλλα προνόμια, που δικαιούνται ως μέλη του Κοινοβουλίου.

Στον ΣΥΡΙΖΑ εμμένουν στην άποψη, που είχαν εκφράσει από την πρώτη στιγμή, ότι δεν μπαίνουν σε μια συζήτηση για κάθε θέμα που προκύπτει, είτε αυτό είναι η βουλευτική αποζημίωση, είτε οι ασυλίες, είτε άλλα προνόμια, ζητώντας συνολική αντιμετώπιση.

«Όλα να συζητηθούν πακέτο και να συζητηθούν στην Ολομέλεια, καθώς το θέμα είναι πρωτόγνωρο και άκρως πολιτικό», επεσήμανε ο γραμματέας της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Βούτσης στο thepaper.gr.

Την άποψη ότι μέχρι να τελεσιδικήσει η υπόθεση, δεν πρέπει να υπάρξουν περικοπές των προνομίων των βουλευτών της Χρυσής Αυγής, έχουν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες, με τον Π. Μελά να αναφέρει στο ίδιο site πως δεν μπορεί να ληφθεί απόφαση χωρίς να γίνει μια έρευνα σε βάθος.

«Οι αποφάσεις είναι προσωρινές και μέχρι να τελειώσει το θέμα δεν μπορεί να μπει στο τραπέζι της συζήτησης» συμπλήρωσε.
Keywords
Τυχαία Θέματα