«Δεν πρόκειται να βγει η Ελλάδα από το ευρώ. Το μνημόνιο πρόκειται να βγει από την Ελλάδα κι ο Σαμαράς από την εξουσία»

Ευθεία επίθεση στον Αντώνη Σαμαρά εξαπέλυσε από την Καλαμάτα ο Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος τόνισε πως κατάρρευσαν και τα τρία πράγματα στα οποία επένδυσε το τελευταίο χρονικό διάστημα ο πρωθυπουργός: στη φυγή καταθέσεων, στο Grexit και στο επονείδιστο και δυσβάσταχτο χρέος.

«Χθες
ο κ. Σαμαράς άλλαξε τροπάρι. Αφού είδε ότι δεν κερδίζει τίποτα παριστάνοντας τον μπαμπούλα και φοβερίζοντας τον κόσμο, άλλαξε στη μέση της καμπάνιας στρατηγική.Αφού είδε ότι απομονώνεται σε όλη την Ευρώπη και δε μπορεί να πείσει κανέναν με τις ανόητες φοβέρες περί Grexit, άλλαξε στρατηγική. Και το γύρισε το γύρισε στις γνώριμες για εκείνο κάλπικες προεκλογικές υποσχέσεις. Έκανε στοιχείο της προπαγάνδας του το δράμα με τους τόσους νεκρούς στη Γαλλία. Τη βαρβαρότητα των τζιχαντιστών. Η γαλλική τραγωδία ως επιχείρημα κατά του ΣΥΡΙΖΑ! Η πολιτική χυδαιότητα, σε όλο της το μεγαλείο. Και ακροδεξιός παραλογισμός σε όλο του το βάθος. Για αυτό και ήδη τον πνίγει το κύμα κατακραυγής από γαλλικά και ευρωπαϊκά μέσα ενημέρωσης», υπογράμμισε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο κ. Τσίπρας, μάλιστα, εμφανίστηκε σκωπτικός, ενθυμούμενος το δημοτικό τραγούδι «φέρε μου ένα μαντίλι να δέσω στο λαιμό», αναφερόμενος στον πρωθυπουργό. «Δεν πρόκειται να βγει η Ελλάδα από το ευρώ. Το μνημόνιο πρόκειται να βγει από την Ελλάδα. Και ο κύριος Σαμαράς από την εξουσία. Κυριακή κοντή γιορτή», σημείωσε ο κ. Τσίπρας.
Keywords
Τυχαία Θέματα