Χωρίς τέλος οι φρικιαστικές εκτελέσεις των τζιχαντιστών: Κλουβιά, ρουκέτες και εκρηκτικά…κολάρα

Σαστισμένη και ανήμπορη να αντιδράσει, η διεθνής κοινότητα παρακολουθεί την φρίκη των τζιχαντιστών του ισλαμικού κράτους που πλέον επεκτείνεται σε μεγάλα τμήματα της Συρίας και του Ιράκ.

Οι βάρβαρες εκτελέσεις είναι πλέον σήμα κατατεθέν των τζιχαντιστών....

Σε νέο βίντεο που έδωσαν στη δημοσιότητα εμφανίζονται να εκτελούν δεκάδες «κατασκόπους», δείχνοντας μάλιστα μια διεστραμμένη ευρηματικότητα στις μεθόδους εκτελέσεων.

Το βίντεο αυτό διάρκειας 7 λεπτών και 30 δευτερολέπτων αναρτήθηκε σε τζιχαντιστικούς ιστότοπους από τον κλάδο του ΙΚ της επαρχίας Νινευή, στο βόρειο Ιράκ,
πρωτεύουσα της οποίας είναι η Μοσούλη.

ΠΡΟΣΟΧΗ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ

Αρχικά, το βίντεο, δείχνει 5 άνδρες μέσα σε ένα κλουβί. Το κλουβί αυτό βυθίζεται σταδιακά μέχρι οι αιχμάλωτοι να βρεθούν ολόκληροι κάτω από το νερό. Εκεί το πλάνο μεταφέρεται σε υποβρύχιες κάμερες που έχουν προσαρμοστεί πάνω στο κλουβί και καταγράφουν τις τελευταίες αγωνιώδεις στιγμές των θυμάτων που πεθαίνουν από πνιγμό.

Η επόμενη εκτέλεση δεν υπολείπεται σε βαρβαρότητα. Τρεις άνδρες στοιβάζονται σε ένα αυτοκίνητο και αργότερα εμφανίζεται ο εκτελεστής που κρατά μια αντιαρματική ρουκέτα. Μετά τη βολή το αυτοκίνητο καίγεται και οι άνθρωποι απανθρακώνονται.Τέλος, το βίντεο ολοκληρώνεται με την πιο φρικτή εκτέλεση.Επτά άνδρες εμφανίζονται γονατισμένοι σε σειρά, σε εξωτερικό χώρο. Είναι δεμένοι μεταξύ τους με εκρηκτικά «κολάρα» τα οποία πυροδοτούνται ταυτόχρονα, με την κάμερα να καταγράφει τις τρομερές συνέπειες στα σώματα των θυμάτων.
Keywords
Τυχαία Θέματα