Χαρούμενοι Έλληνες

Γράφει ο Μικρός Φωκίων

Μες στην καλή χαρά όλη η Ελλάδα λόγω της νέας κυβέρνησης.Στην ουσία είναι μια χαρά και δυο τρομάρες.

Η νέα κυβέρνηση στο πρόσωπο του Παπαδήμου έχει, σύμφωνα μετα γκάλοπ, αποδοχή πάνω από 80%. Την ίδια ώρα τα κόμματα που την στηρίζουν μετάβίας φτάνουν στο 40%.

Θα
μου πεις είναι νωρίς ακόμα. Σε λίγο καιρό η αποδοχή τωνκομμάτων στήριξης θα είναι όσο η Νέα Σφουγγαροποϊία. Γιατί αυτή η κακοπαιγμένηπαράσταση θα λάβει τέλος με δραματικό τρόπο.

Ο στόχος της τρόικας και των συμφερόντων που εξυπηρετείείναι σαφέστατος. Να δέσει χειροπόδαρα την χώρα και με την νέα ........
δανειακή σύμβασηόπου θα υποθηκευτεί όλη η Ελλάδα, άρα με την επερχόμενη χρεοκοπία θα γίνει ηΕλλάδα οικοπεδάκι τους και οι Έλληνες οι δουλοπάροικοι τους.

Παράλληλα να διασφαλίσουν όσο μπορούν τα συμφέροντα τωναγορών, δηλαδή των δικών τους τραπεζών.

Και ένας από τους τρόπους για την επιτυχία τους είναι ηαπόλυτη φτωχοποίηση των Ελλήνων ώστε να είναι εύκολος στόχος παραχωρήσεων καιπροπαγάνδας.

Ο Καμμένος, αν και νεοδημοκράτης, στο θέμα της δανειακήςσύμβασης κρατάει μια σωστή στάση και λέει μια αλήθεια.

Πρόκειται, λέει, για μια σύμβαση προδοτική και θέλουν μέσωαυτής να τους παραχωρήσουμε δημόσια και ιδιωτική περιουσία. Ο ίδιος, λέει, ότιθα καταψηφίσει την δανειακή σύμβαση θεωρώντας ότι ουσιαστικά δεν μας λύνεικάποιο πρόβλημα αφού αργά ή γρήγορα θα οδηγηθούμε στην χρεοκοπία.

Τουλάχιστον να μην τους έχουμε παραδώσει και την χώρα.

Ο αρχηγός του όμως παίζει σε άλλο γήπεδο. Θα ψηφίσει τηνδανειακή σύμβαση καταγγέλλοντας την, θα κυβερνήσει με στελέχη του απέχοντας απότην συγκυβέρνηση, θα στηρίξει τον Παπαδήμο αλλά θα αντιπολιτευτεί την κυβέρνησητου.

Έπειτα θα φτιάξει μια τυρόπιτα χωρίς τυρί και θα μαςσερβίρει δροσερό αέρα αφού πρώτα το κοπανίσει μέχρι να μαλακώσει.

Το επιχείρημα των γαλάζιων για την συμμετοχή τους στηνκυβέρνηση είναι ότι πιέστηκαν από τους ξένους και πως το έκαναν για ναμπορέσουμε να πάρουμε την 6η δόση.

Σας θυμίζει κάτι αυτό το επιχείρημα; Ναι, είναι ακριβώς τοίδιο που 1,5 χρόνο τώρα λέει το ΠΑΣΟΚ για να περάσει όλα τα μέτρα. Η κατάληξητου είναι σε ένα 11,9% με πορεία κατηφορική.

Άντε και στα δικά σου Αντωνάκη Σφουγγαράκη.

Τελικά ο κωλοτούμπας, όχι μόνο συνεργάζεται με τηνπολυκατοικία αλλά την μεγάλωσε κιόλας καθώς χώρεσε μέσα και το ΠΑΣΟΚ.

Ότι έχει απομείνει τέλος πάντων από αυτό το κόμμα. Πουοδεύει ολοταχώς προς την τελεία.

Και ενώ πλέον τους ψηφοφόρους τους τους γνωρίζουν με ταμικρά τους ονόματα (πόσοι τους απέμειναν;) έχουν και τον καημό στο ποιος θαηγηθεί της ήττας.

Απορώ γιατί δεν αφήνουν τον Γιωργάκη που είναι καιμαθημένος.

Οι Γερμανοί έχουν σχέδια για την χρεοκοπία της Ελλάδας. ΗΕλλάδα είναι υπεράνω τέτοιων λεπτομερειών.

Θα δούμε τι θα κάνουμε όταν χρεοκοπήσουμε ατάκτως.

Η κυβέρνηση αυτή, μας λένε τα παπαγαλάκια, έχει
Keywords
Τυχαία Θέματα