Αστυνομική επιχείριση σε ξενοδοχείο στο Παρίσι

Δεκάδες αστυνομικοί έσπευσαν στο ξενοδοχείο Pullman στο Παρίσι, μετά από αναφορές για πυροβολισμούς. Το υπουργείο Εσωτερικών ανακοίνωσε, ότι επρόκειτο για 'λάθος συναγερμό' (Pics)...

Ενδεικτική της τεταμένης ατμόσφαιρας που επικρατεί στη γαλλική πρωτεύουσα μετά της τρομοκρατικές επιθέσεις του Σαββάτου είναι το περιστατικό που έλαβε χώρα νωρίτερα σε ξενοδοχείο στο Παρίσι.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσαν τα διεθνή μέσα, δεκάδες βαριά οπλισμένοι αστυνομικοί κατέφθασαν στο ξενοδοχείο Pullman και πραγματοποίησαν ελέγχους από δωμάτιο σε δωμάτιο,
μετά από αναφορές ότι ακούστηκαν πυροβολισμοί.

Aυτόπτες μάρτυρες είπαν ότι είδαν αστυνομικούς με αυτόματα όπλα να παίρνουν θέση γύρω από το ξενοδοχείο, στο 15ο διαμέρισμα της γαλλικής πρωτεύουσας.

Παράλληλα, η περιοχή γύρω από τον Πύργο του Άιφελ εκκενώθηκε από τις γαλλικές Αρχές, ενώ η αστυνομία έκλεισε επίσης τον υπόγειο σταθμό του προαστιακού σιδηροδρόμου του Παρισιού στο Σαμ ντε Μαρς.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες το γαλλικό υπουργείο Εσωτερικών ανακοίνωσε ότι η επιχείρηση βασίστηκε σε 'λάθος συναγερμό'.

Ένας εκπρόσωπος της αλυσίδας ξενοδοχείων Accor επιβεβαίωσε και αυτός ότι ήταν ένας λαθος συναγερμός για βόμβα στο κτίριο.
Keywords
Τυχαία Θέματα