Ας παίξει σαν ΠΑΟΚ

Στην Τούμπα επιστρέφει απόψε ο ΠΑΟΚ, ο οποίος επιθυμεί να επιστρέψει στις νίκες μετά την ισοπαλία με τον Ηρακλή και την… λαχτάρα με την Ξάνθη στο Κύπελλο.

Ο «Δικέφαλος του Βορρά» υποδέχεται τον Ολυμπιακό, στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας...
, και θέλει να πετύχει
την πρώτη του εντός έδρας νίκη επί των Πειραιωτών μετά από τρία χρόνια (19:30, Novasports 1, ΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr).

Χθες ο Ιβάν Σαββίδης (μαζί με τον γιο του) πήγε στην τελευταία προπόνηση της ομάδας και έδωσε το σύνθημα για την αποψινή αναμέτρηση, λέγοντας τους στους ποδοσφαιριστές της ομάδας του να παίξουν «σαν ΠΑΟΚ» και να κερδίσουν το ματς.

Στο καθαρά αγωνιστικό, ο Βλάνταν Ίβιτς άφησε εκτός 19άδας τον Χοσέ Κάνιας, ο οποίος – αν και ξεπέρασε τον τραυματισμό του – δεν είναι ακόμα στο 100% για να μπορέσει να αποδώσει τα μέγιστα σε ένα τόσο σημαντικό παιχνίδι.

Επίσης, ο Σέρβος τεχνικός δεν υπολογίζει (για τεχνικούς λόγους) τους Πέλκα και Κουλούρη, προτιμώντας τους Μπίσεσβαρ και Ουάρντα.

Οι Θεσσαλονικείς αναμένεται να αγωνιστούν με 4-2-3-1. Την «ασπρόμαυρη» εστία θα υπερασπιστεί ο Γλύκος, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Μάτος, Βαρέλα, Κρέσπο και Λέοβατς.

Στον άξονα της μεσαίας γραμμής θα είναι ο Χαρίσης και Τσίμιροτ, με τους Μυστακίδη και Κάμπος στα πλάγια. Οργανωτικό ρόλο θα αναλάβει ο Ουάρντα και ο Πρίγιοβιτς θα παίξει στην κορυφή της επίθεσης.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Μπρικιτς, Κίτσιου, Μαλεζάς, Κάτσε, Ενρίκε, Μπίσεσβαρ, Σάχοφ και Αθανασιάδης.
Keywords
Τυχαία Θέματα