Άρχισε η Βούλτεψη το αλά Κεδίκογλου παραλήρημα: Για Τσίπρα: Έχει αγωνία για το κόμμα του και όχι για το μέλλον της χώρας

«Οι εκλογές τελείωσαν, ζήτω οι εκλογές. Ή όπως έλεγε ο Μπρεχτ "αν ο λαός δεν μας αρέσει, θα εκλέξουμε άλλον λαό"» δήλωσε η κυβερνητική εκπρόσωπος Σοφία Βούλτεψη, σχολιάζοντας την ομιλία του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ στη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας...
του κόμματός του.
Η εκπρόσωπος
ανέφερε ότι επιθυμία του Αλέξη Τσίπρα είναι να ψηφίζει και να ξαναψηφίζει ο λαός, έως ότου ψηφίσει τελικά το κατά ΣΥΡΙΖΑ «σωστό».

Πρόσθεσε δε ότι η διαδικασία αποτίμησης του εκλογικού αποτελέσματος από τον ΣΥΡΙΖΑ ξεκίνησε στις 29 Μαΐου, με τη συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας, συνεχίστηκε σήμερα στην ΚΟ και όπως πληροφορείται, είπε, θα ολοκληρωθεί στη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του το προσεχές Σαββατοκύριακο.

«Ελπίζουμε ως τότε να μας εξηγήσουν για ποιο λόγο, μετά από τόσες υποσχέσεις και τόσες υβριστικές επιθέσεις, δεν κατόρθωσαν να μετατρέψουν σε "θύελλα" τη λαϊκή βούληση, αντίθετα έχασαν και 150.000 ψήφους» τόνισε η κ. Βούλτεψη.

Σημείωσε επίσης πως από τη σημερινή ομιλία του κ. Τσίπρα προκύπτει ότι αυτό που περισσότερο τον απασχολεί είναι η αγωνία για το κόμμα του και όχι για το μέλλον της χώρας, αποκαλύπτοντας τα διλήμματα που ταλαιπωρούν τις συνιστώσες του.

«Εντός συνόρων έγινε και πάλι "αριστερός", υβρίζοντας τον πρωθυπουργό και επιλέγοντας ξανά τον αδιέξοδο δρόμο του "'προφήτη της ανατροπής"» συμπλήρωσε η κ. Βούλτεψη και έδωσε στον αρχηγό της αντιπολίτευσης μια «φιλική συμβουλή»: Να μη στερήσει από κανένα σύντροφό του τα θερινά μπάνια. Τέτοια «υπαρξιακά διλήμματα» αντιμετωπίζονται πιο εύκολα στις παραλίες, συμπλήρωσε η εκπρόσωπος.
Keywords
Τυχαία Θέματα