Απευθείας αγορά με 2 εκ. ευρώ

Τουρκικό δημοσίευμα δίνει λεπτομέρειες για τις δύο προτάσεις του ΠΑΟΚ στη Φενέρμπαχτσε για να κρατήσει τον Στοχ στην Τούμπα...

Λίγες ώρες μετά την ανταλλαγή μηνυμάτων του Στοχ με τον Τζαβέλλα, ήρθε τουρκικό δημοσίευμα να αποκαλύψει τη διπλή πρόταση του ΠΑΟΚ στην Φενέρμπαχτσε.

Πιο συγκεκριμένα, το ρεπορτάζ που τιτλοφορείται "Διπλή πρόταση του ΠΑΟΚ για Στοχ" αναφέρει πως τα δεδομένα άλλαξαν, επειδή
η Φενέρμπαχτσε θέλει να μειώσει τον αριθμό ξένων παικτών που υπάρχουν στο ρόστερ. Από 13 που είναι τώρα οι Τούρκοι θέλουν να τους κάνουν 8 και πρώτος στη λίστα των ξένων προς αποχώρηση, πάντα με βάση το δημοσίευμα, είναι ο Μίροσλαβ Στοχ.

Και εδώ εμπλέκεται ο ΠΑΟΚ. Το ρεπορτάζ αναφέρει πως ο ΠΑΟΚ χτύπησε την πόρτα της Φενέρμπαχτσε κάνοντας της, μάλιστα, διπλή πρόταση. Η μία προβλέπει δανεισμό ενός ακόμη χρόνου με οψιόν αγοράς 2 εκ. ευρώ και η δεύτερη την απευθείας αγορά με την καταβολή άμεσα 2 εκ. ευρώ. Τέλος, ο συντάκτης του κειμένου συμπληρώνει ότι ο ΠΑΟΚ θέλει τον Στοχ για να ελπίζει ότι θα πάει στο Τσάμπιονς Λιγκ.
Keywords
Τυχαία Θέματα