“Αν θέλουν ας μας ρίξουν” - Σκηνικό απόλυτης ρήξης με τους δανειστές

Τα λόγια κυβερνητικού αξιωματούχου που περιγράφει τις διαπραγματεύσεις με τους δανειστές ουσιαστικά περιγράφουν και την απόλυτη ρήξη. Μάλιστα ο κυβερνητικός αξιωματούχος διαβλέπει προσπάθεια να συρθεί η κυβέρνηση σε μια συμφωνία “με κλειστά μάτια” μετά από υποχώρηση σε όλα τα επίπεδα....

“Μας απέρριψαν το νομοσχέδιο για τους πλειστηριασμούς. Μάλιστα. Τι αντιπροτείνετε; ρωτήσαμε Δε λάβαμε καμία απάντηση. Το αυτό ισχύει για όλες τις προτάσεις μέτρων που έχουν απορρίψει από τη λίστα Βαρουφάκη. Απορρίπτουν αλλά δεν αντιπροτείνουν”, αναφέρει σύμφωνα με το Capital.gr,
ο κυβερνητικός αξιωματούχος.

Όπως περιγράφει ο κυβερνητικός αξιωματούχος εταίροι και δανειστές γνωρίζουν ως πότε διαρκούν τα ταμειακά διαθέσιμα της χώρας και έτσι κλιμακώνουν τις πιέσεις για να δημιουργήσουν ασφυξία στη χώρα και να επιβάλλουν υποχωρήσεις σε εργασιακά και ασφαλιστικό εμμένοντας στο e-mail Χαρδούβελη αγνοώντας, όπως χαρακτηριστικά λέει, τη λίστα Βαρουφάκη.

Μάλιστα ο ίδιος αξιωματούχος προχωράει και σε άδειασμα του Α. Φλαμπουράρη, αλλά και όλων των υπολοίπων μελών της κυβέρνησης ή των στελεχών που αναφέρθηκαν σε δημοψήφισμα ή στο ενδεχόμενο εκλογών λέγοντας ότι ούτε το ένα ενδεχόμενο, ούτε το άλλο υπάρχει στα σχέδια του Μαξίμου.

“Εάν θέλουν ας μας ρίξουν εκείνοι. Εμείς ούτε σε Δημοψήφισμα θα πάμε, ούτε σε εκλογές. Για να κερδίσουμε τι; Ένα 5% παραπάνω; Τι να το κάνουμε και ποιος τους είπε ότι μας λείπει; Το πρόβλημα πολιτικά είναι σε εκείνους. Τα νούμερα δεν τους βγαίνουν για να μας ρίξουν. Ν.Δ, Ποτάμι και ΠΑΣΟΚ, ακόμη κι αν τους αθροίσουν τα ποσοστά , δεν αρκούν για να κάνουν ζημιά στην κυβέρνηση” λέει χαρακτηριστικά ο κυβερνητικός παράγοντας τονίζοντας ότι δεν υπάρχει περίπτωση το Μαξίμου να υποχωρήσει στις κόκκινες γραμμές που έχει θέσει.

Πηγή Capital.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα