Άλλος πηδά και άλλος πληρώνει

Γράφει ο Μικρός Φωκίων Ο υπάλληλος της τρόικας που παριστάνει τον πρωθυπουργόδήλωσε ότι ο λαός τον στηρίζει στις αλλαγές που κάνει.Πλέον στα λεξικά η λέξη λαός ερμηνεύεται ως εξής: πέντε δέκανταβαντζήδες παρέα με μεγαλοτραπεζίτες και τροϊκανούς.
Τα 10 εκατομμύρια που μένουν στην γερμανική αποικία πουονομάζεται Ελλάδα δεν τον στηρίζουν. Εξαιρούνται κάτι λαμόγια και κάτι ηλίθιοι.Οι οποίοι θα νομίζουν ότι το ΠΑΣΟΚ ακολουθεί ......σοσιαλιστική πολιτική.
Ο Σαλαγιάννης,
βουλευτής του ΠΑΣΟΚ (ένα κόμμα που παριστάνειτην κυβέρνηση) δήλωσε ότι εάν το άρθρο 37 του αφανονομοσχέδιου (νομοσχέδιο πουαφανίζει ότι έχει απομείνει) αποτελεί κόκκινη γραμμή της ......τρόικας τότε θα τοψηφίσει.
Δηλαδή ο εκπρόσωπος του λαού (χα,χα,χα) ψηφίζει όχι με βάσητις κόκκινες γραμμές των ψηφοφόρων του αλλά με βάση τους κόκκινους εκβιασμούςτης τρόικας.
Πλέον στα λεξικά η λέξη βουλευτής ερμηνεύεται ως εξής:Υπάλληλος της τρόικας και των τραπεζών ο οποίος όμως πληρώνεται από τον λαό.
Άλλος πηδά και άλλος πληρώνει…
Παιδιά λιποθυμούν στα σχολεία λόγω ασιτίας. Μετά τηνπρόσκληση των Αλβανών να πάμε να δουλέψουμε στην μεγάλη Αλβανία θα μαςπροσκαλέσουν σε γεύμα τα παιδιά του τρίτου κόσμου.
Εκτός από την Ελλάδα του Γιωργάκη και των προβάτων (ήκαλύτερα συνενόχων) υπάρχει και η Ελλάδα των κατοίκων της. Οι οποίοι δυστυχούνκάθε μέρα και περισσότερο.
Αλλά η κυβέρνηση έχει αποτελεσματικούς τρόπους για να λύνειτα προβλήματα.
Είσαι συνταξιούχος και δεν σου φτάνει η σύνταξη; Στηνμειώνουμε τόσο όσο χρειάζεται για να πεθάνεις από ασιτία. Ως νεκρός δεν θαέχεις τέτοια προβλήματα.
Είσαι μισθωτός, εργαζόμενος (ο ένας της οικογένειας) και δενσου φτάνει ο μισθός; Δημιουργούμε μεγαλύτερη ύφεση να κλείσει η επιχείρηση καιως άνεργος πλέον δεν θα σε απασχολούν οι συνεχείς μειώσεις των μισθών.
Είσαι άνεργος και δεν έχεις καμιά ελπίδα; Ας ήσουν λαμόγιονα είχες στην άκρη κάποια εκατομμύρια. Τα λάθη πληρώνονται.
Εξάλλου έχεις χρόνο άνεργε μου. Και ο χρόνος είναι χρήμαόπως ξέρεις. Άρα αφού έχεις χρήμα γιατί φωνάζεις;
Άλλαξε γνώμη η ΓΣΕΕ και θα κάνει 48ωρη απεργία. Και μετά θαπεριμένει το επόμενο αφανονομοσχέδιο για να κηρύξει νέα απεργία.
Η ΝΔ και το κόμμα του κωλοτούμπα δεν θα ζητήσουν ονομαστικήψηφοφορία για το έκτρωμα του Μπένι.
Έτσι για να μην έχουμε καμιά αμφιβολία στο ποιοι στηρίζουνποιους. Άσχετα με τις επικοινωνιακές αρλούμπες.
Για την Ντόρα δεν το συζητάω. Φυσικά και θα στηρίξειοτιδήποτε εξαθλιώνει τους εργαζόμενους μισθοσυντήρητους. Με αυτό το όνειρομεγάλωσε στην οικογένεια της.
Παντού στον κόσμο γίνονται διαδηλώσεις με αίτημα αλλαγής του συστήματος. Όλος ο πλανήτης συζητάειγια συστημικό πρόβλημα. Και εδώ που γίνεται χαμός περιμένουμε από τα συστημικάκόμματα (και ιδίως τα δύο που έχουν την ευθύνη για την καταστροφή) να μαςσώσουν.
Στηρίζω Γιωργάκη.Είναι ένας πολιτικός με όραμα. Ένας πολιτικός που απεχθάνεται το σύστημα πουεκτρέφει τράπεζες αφήνοντας τους ανθρώπους να πεινάνε. Ένας πολιτικός που
Keywords
Τυχαία Θέματα