Άλλαξε η ρότα με Ακπόμ

O ΠΑΟΚ απέκτησε στην αρχή του καλοκαιριού τον Λέο Ζαμπά ως έναν ταλαντούχο νεαρό ακραίο επιθετικό, διεθνή με τις μικρές Εθνικές ομάδες της Βραζιλίας, που μπορεί να βοηθήσει αγωνιστικά την ομάδα του αλλά και να αποκτήσει τεράστια μεταπωλητική αξία, μέσα από τις εμφανίσεις του με τη φανέλα του Δικέφαλου...
Για αυτό και του έκανε πενταετές συμβόλαιο, προσθέτοντας σε αυτό και μια δυσθεώρητη ρήτρα που φτάνει στα 20 εκατομμύρια ευρώ.

Τα ίδια πάνω κάτω ισχύουν και στην περίπτωση του Τσούμπα Ακπόμ. Ο Ακπόμ
που τον Οκτώβριο θα κλείσει τα 23 του χρόνια, είναι διεθνής με όλες τις μικρές Εθνικές ομάδες της Αγγλίας. Είναι ταλαντούχος επιθετικός που μπορεί να υπηρετήσει το πλάνο του Ραζβάν Λουτσέσκου αγωνιζόμενος και στα άκρα, μαζί με τον Πρίγιοβιτς, αλλά και στην κορυφή της επίθεσης χωρίς τον πρώτο σκόρερ του Δικέφαλου.

Οι πληροφορίες λένε ότι ο Ακπόμ θα υπογράψει τετραετές συμβόλαιο με την ομάδα της Θεσσαλονίκης στο οποίο, όπως έγινε και σε αυτό του Ζαμπά, θα μπει υψηλή ρήτρα, ώστε ο ΠΑΟΚ να έχει τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο σε περίπτωση μεταπώλησης του. Και δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι η Άρσεναλ διατηρεί, σύμφωνα με πληροφορίες, το 30% των δικαιωμάτων του νεαρού πρώην ποδοσφαιριστή της.

Ο ΠΑΟΚ φαίνεται να ακολουθεί το δρόμο που άνοιξε το καλοκαίρι του 2015 ο Φρανκ Άρνεσεν ως διευθυντής τότε του "Δικέφαλου" και από τον οποίο η ομάδα της Θεσσαλονίκης βγήκε αν όχι αγωνιστικά, τουλάχιστον οικονομικά, κερδισμένη.
Keywords
Τυχαία Θέματα