«Αγρια» νύχτα στο Ηρακλείο με... αγανακτισμένους οπαδούς του ΟΦΗ

Επεισόδια σημειώθηκαν κατά τη διάρκεια της πορείας των φιλάθλων του ΟΦΗ, που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα (30/05) στο Ηράκλειο, με αφορμή τη μη χορήγηση πιστοποιητικού συμμετοχής στα πλέι οφ ανόδου της Football League. Ο αρχικός σχεδιασμός της πορείας ήταν ο αποκλεισμός του λιμανιού και του αεροδρομίου της πόλης.

Αν και το συλλαλητήριο ξεκίνησε
ειρηνικά, η συνέχεια δεν ήταν η αναμενόμενη. Κάποιοι από τους πιο… θερμοκέφαλους οπαδούς της κρητικής ομάδας ξέφυγαν από την αρχική πορεία, έσπασαν τζάμια του Δικαστικού Μεγάρου και με μολότοφ έβαλαν φωτιά στο εσωτερικό του. Ωστόσο τα επεισόδια δεν σταμάτησαν εκεί καθώς αργότερα μερίδα οπαδών εισήλθε στην Α΄ Εφορία της πόλης όπου έβαλε φωτιά η οποία .............περιορίστηκε αμέσως. Από τη μεριά τους τα ΜΑΤ έκαναν χρήση χημικών και δακρυγόνων και απομάκρυνε το συγκεντρωμένο πλήθος.

Ωστόσο, η ένταση δεν τελείωσε εκεί. Οι περίπου 300 οπαδοί που ξέφυγαν της πορείας μεταφέρθηκαν στην άλλη πλευρά της πόλης, και συγκεκριμένα στην πλατεία Ελευθερίας, όπου έχουν βάλει φωτιά σε κάδους και συνεχίζουν τα επεισόδια. Τα ΜΑΤ προσπαθούν να απομονώσουν την ομάδα των… αγανακτισμένων του Ηρακλείου, αλλά η νύχτα της Δευτέρας (30/05) προβλέπεται να είναι αρκετά μεγάλη.
Keywords
Τυχαία Θέματα