Αγχωτική νίκη!

Αγχωτικό τρίποντο για τον ΠΑΟΚ καθώς στις καθυστερήσεις του αγώνα με γκολ του Βούκιτς πέτυχε την ανατροπή 2-1 απέναντι στην Σαχτιόρ Καραγκαντί, μπαίνοντας με το δεξί στην διοργάνωση του Europa League...

Λίνο και Βούκιτς γλίτωσαν τον ΠΑΟΚ από γκέλα στην πρεμιέρα. Ο "Δικέφαλος" κέρδισε 2-1 την Σαχτιόρ ξεπερνώντας το σοκ
του 0-1 στο 49'. Το άλλο γκολ ο Κλάους.

Σαν το παλιό καλό κρασί εμφανίστηκαν οι Λίνο και Βούκιτς που γλίτωσαν τον ΠΑΟΚ από γκέλα στην πρεμιέρα των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ.

Ο "Δικέφαλος" παρουσιάστηκε ανέτοιμος και κατάφερε με τέρμα του Βούκιτς στις καθυστερήσεις του ματς να κάμψει την αντίσταση της Σαχτιόρ.

Η πρωταθλήτρία Καζακστάν έπαιξε έξυπνα περίμενε τον ΠΑΟΚ στο μισό γήπεδο περιορίζοντας τα ατού του "Δικεφάλου", δηλαδή, την ταχύτητα και την τεχνική που διαθέτει σαν ομάδα. Χαρακτηριστικό της επιθετικής ανυπαρξίας του ΠΑΟΚ ήταν ότι ο Στοχ εξαφανίστηκε στο δεύτερο ημίχρονο.

Ο Αθανασιάδης σε πρώτη φάση ήταν ο παίκτης που για ακόμη μία φορά έδωσε την λύση, με τέρμα που σημείωσε στο 75' (ισοφάρισε σε 1-1) μετά από εκτέλεση κόρνερ του Λούκας.

Νωρίτερα στο 49' ο Κάνας μετά από αυστηρό πέναλτι που υπέδειξε ο Φοτρέλ είχε ανοίξει το σκορ και ο Λίνο με τις σέντρες φαρμάκι και ο Βούκιτς με την εμπειρία του έβαλαν το κερασάκι στην τούρτα.
Keywords
Τυχαία Θέματα