Αγαπητέ κ. Κυριάκο Μητσοτάκη.

 Αναγνώστης
Στην πρωινή εκπομπή της ΝΕΤ, ακούσαμε ότι παίρνετε όλη την ευθύνη, (όλοι εσείς οι ψευτοπολιτικοί στους οποίους και ανήκετε κληρονομικά, λες και η πολιτική επιφοίτηση είναι κληρονομικό δικαίωμα), για την κατάντια της χώρας, δηλαδή την δική μας κατάντια, η μάλλον όπως μας καταντήσατε, η κυβέρνηση της ΝΔ και η προηγούμενη κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, γιατί εσείς οι ψευτοπολιτικοί μια χαρά περνάτε.
Δεν ακούσαμε όμως, αφού παίρνετε την ευθύνη, (έχοντας το θράσος να
βγαίνετε και στην τηλεόραση όλοι εσείς που μας καταστρέψατε), να πληρώσετε και τα σπασμένα, αλλά ακούω μόνο, για συλλογές ακίνητης περιουσίας, όπως εκτός των άλλων και της αδελφής σας, (ή μητέρας σας, η ότι άλλο σας είναι), με των αριθμό των 47 εντός.......... Ελλάδος ακινήτων, (χόρια στο εξωτερικό), που κανείς δεν γνωρίζει πώς απέκτησε.
Θα χαιρόμουν λοιπόν, αφού παίρνετε την ευθύνη, να βάλετε και το χέρι στην τσέπη, όλοι εσείς οι άχρηστοι 300, ή τουλάχιστον οι περισσότεροι από εσάς και να πληρώσετε τα χρέη, που εσείς δημιουργήσατε, αλλά εμείς καλούμεθα να εξοφλήσουμε.
Όσο δε για εσάς προσωπικά, δεν θυμάμαι να έχετε δουλέψει ποτέ στην ζωή σας, εκτός από ένα πολύ μικρό χρονικό διάστημα σε μία τράπεζα, με μισθό περίπου 15.000 euro, δηλαδή 5.000.000 δρχ. Περίπου τον μήνα, επί κυβέρνηση Σημίτη και αυτό, γιατί ήσασταν της οικογένειας Μητσοτάκη καιγιατί είχε διατηρηθεί στη θέση του ο Νίκος Παπανδρέου, επί κυβέρνηση ΜητσοτάκηΚατά τα άλλα, όλοι εσείς, οι από τις συγκεκριμένες οικογένειες, εάν ήσασταν κοινοί θνητοί, δεν θα σας ήξερε ούτε η μάνα σας.
Αναγνώστης Ευχαριστώ
Keywords
Τυχαία Θέματα