Αυτός είναι ο 23χρονος που κατηγορείται ότι «άρπαξε» τη μικρή Χριστίνα

Δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα έχει σχηματιστεί από το Τμήμα Ασφαλείας Σπάτων σε βάρος του 23χρονου Αλβανού με τον οποίο εθεάθη στο Παγγαίο η 13χρονη Χριστίνα Κρασσά που εξαφανίστηκε από το σπίτι της την Κυριακή.

Πρόκειται για τον MARJON AJAZI του FATMIR και της RAZIE, που γεννήθηκε στις 25-03-1990 στην Αλβανία, προσωρινά κάτοικος Λουτρών Ελευθερούπολης Καβάλας.

Από την αστυνομική έρευνα, προέκυψε ότι ο 23χρονος Αλβανός, το τελευταίο χρονικό διάστημα, διατηρούσε διαδικτυακή επαφή με την ανήλικη, μέσω facebook,
κι ενέχεται στην αρπαγή της.

Το πρωί της Δευτέρας η ανήλικη βρισκόταν μαζί με τον 23χρονο δράστη σε αγροικία, όπου ο ίδιος διέμενε προσωρινά, σε αγροτική περιοχή στα Λουτρά Ελευθερούπολης του Δήμου Παγκαίου.

Από εκείνη τη στιγμή οι έρευνες των αρχών έγιναν ακόμη πιο εντατικές στην περιοχή της Ελευθερούπολης ενώ από σήμερα το πρωί συμμετέχει και ελικόπτερο το οποίο από αέρος αναζητά την 13χρονη, για την οποία έχει ενεργοποιηθεί Amber Alert.

Από την αστυνομία παρακαλούνται οι πολίτες για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας, να επικοινωνούν με το τηλεφωνικό κέντρο της Άμεσης Δράσης (100) ή τις τοπικές Αστυνομικές Αρχές, καθώς και στους τηλεφωνικούς αριθμούς:

210- 6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής
210-6875200 της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βορειοανατολικής Αττικής
210-6476370 της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων.
Keywords
Τυχαία Θέματα