Αυτή είναι η 25χρονη ξανθιά με την οποία μιλούσε ο καπετάνιος του Costa Concordia

Συνεχίζονται οι αποκαλύψεις για το τραγικό ναυάγιο του Costa Concordia στην Ιταλία, που κόστισε τη ζωή σε 11 αθώους -ενώ αγνοούνται άλλοι 20 ακόμα- καθώς πληροφορίες φέρουν τον πλοίαρχο να βρισκόταν την ώρα του ατυχήματος σε τρυφερό τετ-α-τετ με μια 25χρονη Μολδαβή ξανθιά, ονόματι Ντομινίκα.

Σύμφωνα με τα ξένα μέσα μαζικής ενημέρωσης, η εντυπωσιακή Μολδαβή (φωτό) φέρεται να παραδέχτηκε ότι την ώρα που ήχησε ο..........
συναγερμός του πλοίου ο καπετάνιος βρισκόταν
μαζί της. Ωστόσο, η ίδια ισχυρίζεται τώρα ότι ο καπετάνιος -που βρέθηκε κατά λάθος όπως λέει σε μια διασωστική λέμβο- συμπεριφέρθηκε σαν ήρωας. Κι αυτό παρά τις σοκαριστικές εικόνες που έκαναν τον γύρο του κόσμου από την προηγούμενη Παρασκευή, όπου μέλη του πληρώματος φαίνονται να καθησυχάζουν τους 4200 έντρομους επιβάτες, και να τους στέλνουν ξανά στις καμπίνες τους, την ώρα που το καράβι έμπαζε νερά και έδειχνε καταδικασμένο να βυθιστεί.

Όπως έχει αναφέρει το iefimerida.gr, οι λιμενικές αρχές επιβεβαιώνουν ότι ο ασυνείδητος καπετάνιος, που έχει γίνει το πιο μισητό πρόσωπο στην Ιταλία, δεν έστειλε ποτέ σήμα SOS. Και πως να στείλει άλλωστε αφού την ώρα της πρόσκρουσης δεν βρισκόταν καν στην γέφυρα για να εκτιμήσει την κατάσταση, αλλά ήταν μαζί με την Μολδαβή ξανθιά.

Όπως είπε ένας εκπρόσωπος της ακτοφυλακής: «Το πλοίο δεν έστειλε ποτέ σήμα κινδύνου. Μάθαμε για την πρόσκρουση από τους συγγενείς των επιβατών οι οποίοι χρησιμοποιούσαν τα κινητά τους για να ενημερώσουν ότι κινδυνεύουν. Καλέσαμε δύο φορές τον καπετάνιο να μας πει τι γίνεται. Μετά από ώρα μας είπε ότι το κρουαζιερόπλοιο μπάζει νερά, αλλά δεν έστειλε ποτέ SOS».

Είναι χαρακτηριστικό άλλωστε της ακαταλληλότητας του καπετάνιου πως αμέσως μόλις έφτασε στη στεριά, αντί να μείνει εκεί και να βοηθήσει τους ναυαγούς, πήρε ταξί και έφυγε για το σπίτι του...
Keywords
Τυχαία Θέματα