Αυτά είναι τα Samsung Galaxy S8 και S8+

Samsung Galaxy S8+: Στις 29 Μαρτίου, η Samsung σκοπεύει να ανακοινώσει δύο νέα smartphones της σειράς Galaxy S. Σήμερα διέρρευσε ένα λογότυπο που αποκαλύπτει ότι η μεγαλύτερη από τις δύο συσκευές θα ονομάζεται Samsung Galaxy
S8+. Το λογότυπο διέρρευσε από τον γνωστό tipster Evan Blass...

Το πρότυπο Galaxy S8+ αναμένεται να διαθέτει μια οθόνη 5,8 ιντσών, ενώ το S8+ θα έχει μια οθόνη 6.2 ιντσών. Η Samsung δεν θα κυκλοφορήσει κάποια τετραγωνισμένη παραλλαγή του Galaxy S8+, καθώς φαίνεται ότι έχει αποφασίσει να κυκλοφορήσει τις συσκευές αποκλειστικά με οθόνες που διαθέτουν διπλές καμπύλες.

Το λογότυπο υποδεικνύει επίσης ότι η Samsung θα αφαιρέσει την ονομασία “Edge” που χρησιμοποιούσε στις δύο προηγούμενες συσκευές της Galaxy S7. Το όνομα για το μεγαλύτερη παραλλαγή του S8+ θα περιέχει και το σύμβολο “+”, που είχε χρησιμοποιηθεί και στο παρελθόν με το Galaxy S6+, ένα smartphone που κυκλοφόρησε την ίδια ημέρα με το Galaxy Note 5.Το Galaxy S8+ αναμένεται να διαθέτει επίσης 128 GB χώρο αποθήκευσης. Και οι δύο νέες συσκευές θα φοράνε επεξεργαστή Snapdragon 835 που η Samsung κατάφερε να έχει την αποκλειστικότητα από την Qualcomm, τουλάχιστον για την πρώτη παρτίδα. Η Samsung φέρεται να έχει προσθέσει και στις δύο συσκευές σαρωτές ίριδας, S Pen σαν ξεχωριστό εξάρτημα, και μια νέα AI βοηθό, τη Bixby, που βασίζεται στο S Voice. Η Bixby θα υποστηρίζει αρχικά 8 γλώσσες και θα διαθέτει ένα χαρακτηριστικό για την αναγνώριση αντικειμένων από μια απλή σάρωση με την πίσω κάμερα.Τα επερχόμενα S8+ και S8+ θα διαθέτουν επίσης ένα αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων στο πίσω μέρος και δεν έχουν το γνωστό Home button που διέθεταν προηγούμενα τηλέφωνα της σειράς. Οι τελευταίες φήμες αναφέρουν ότι το S8+ θα έρθει με μια μπαταρία 3,000mAh, ενώ το S8+ θα διαθέτει μια μεγαλύτερη στα 3.500mAh.Οι φήμες δεν αναφέρουν αν οι μπαταρίες θα είναι ασφαλείς….
Keywords
Τυχαία Θέματα