Αέρα στα πανιά της η Σίτι!

Ντούμπλαρε τις νίκες της στην εκκίνηση της Πρέμιερ Λιγκ η Μάντσεστερ Σίτι.

Με εμφάνιση… πρωταθλήτριας, η ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα πέρασε από το… δύσκολο «Μπριτάνια» επικρατώντας 4-1 της Στόουκ και κάνοντας το 2x2 στο πρωτάθλημα μετά το τρίποντο στην πρεμιέρα επί της Σάντερλαντ.

Ο Κουν Αγουέρο ήταν για ακόμα μια φορά «όλα τα λεφτά» για τους πολίτες. Στο 27’ ο Σόουκρος κράτησε τον Οταμέντι μέσα στην περιοχή και ο φορ των φιλοξενούμενων άνοιξε το
σκορ από την άσπρη βούλα. Και δεν αρκέστηκε εκεί, αλλά εννιά λεπτά αργότερα με κεφαλιά έγραψε το 2-0, βάζοντας γερά τις βάσεις για το διπλό.

Οι «potters» δεν το έβαλαν κάτω και με… διαιτητική βοήθεια –όταν ο ρέφερι του αγώνα ανακάλυψε πέναλτι στο 49’- μείωσαν με τον Μπόγιαν και έβαλαν «φωτιά» στην αναμέτρηση. Ωστόσο, η Σίτι δεν «μάσησε», ούτε αγχώθηκε, ούτε απειλήθηκε. Με σωστή διαχείριση διατήρησε τα ηνία και οι αλλαγές του Γκουαρντιόλα «καθάρισαν» οριστικά την μπουγάδα, δίνοντας θριαμβευτικό χαρακτήρα στη νίκη.

Τρία λεπτά μετά την είσοδό του, ο Ινεάτσο έκανε πανέμορφη ενέργεια και έδωσε έτοιμο γκολ στον Νολίτο, ο οποίος πέτυχε το πρώτο του τέρμα ως «πολίτης», ενώ στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων, ο Ισπανός επιθετικός διαμόρφωσε το τελικό σκορ, μετά από αντεπίθεση που έβγαλαν οι φιλοξενούμενοι (χάρη και σε μια εξαιρετική προσποίηση του Ινεάτσο και ασίστ του Στέρλινγκ).
Keywords
Τυχαία Θέματα