Υβριδικό Mitsubishi Outlander το 2013

Η Mitsubishi θα βγάλει στην αγορά τον Απρίλιο του 2013, την υβριδική έκδοση του Outlander. Αυτό αναφέρει η ιαπωνική καθημερινή εφημερίδα Nikkei, με το αυτοκίνητο να βασίζεται πάνω στο Concept PX-MiEV II που παρουσιάστηκε αρχές του μήνα στο Τόκιο.

Το πρωτότυπο μηχανικά φορά έναν plug-in υβριδικό 2.0-λιτρο τετρακύλινδρο κινητήρα ο οποίος συνδυάζεται με δύο ηλεκτροκινητήρες συνολικής απόδοσης 60 kW που έχουνε τοποθετηθεί στον μπροστά και στον πίσω άξονα. Όταν οι μπαταρίες του είναι άδειες, το αυτοκίνητο

μπαίνει σε  Series Hybrid Mode το οποίο ενεργοποιεί τον κινητήρα εσωτερικής καύσης, έτσι ώστε να φορτίσουν οι μπαταρίες. Όταν κινείται στον αυτοκινητόδρομο, το αυτοκίνητο μπαίνει σε Parallel Hybrid Mode, το οποιο χρησιμοποιεί όλους τους κινητήρες ταυτόχρονα. Το αυτοκίνητο έχει ηλεκτρική αυτονομία 50 χλμ και συνολική αυτονομία 800 χλμ με μέση κατανάλωση 1.66 λίτρων/100 χλμ.

Επίσης η Mitsubishi αναπτύσσει ένα ελαφρύ pickup το οποίο είτε θα είναι πλήρως ηλεκτρικό είτε υβριδικό plug-in και θα βγει στην αγορά το 2016.


Διαβάστε Περισσότερα »

Keywords
Τυχαία Θέματα