Ξεκίνησε η παραγωγή του εργοστασίου PCMA Rus της PSA Peugeot Citroen και της Μitsubishi

Η PSA Peugeot Citroen και η Mitsubishi ανακοίνωσαν ότι το εργοστάσιο της κοινοπραξίας PCMA Rus στη πόλη Kaluga της Ρωσίας, στις 4 του Ιούλη ξεκίνησε τη πλήρη λειτουργία του. Το εργοστάσιο ανήκει στην κυριότητα των PSA Peugeot Citroen (70%) και Mitsubishi Motors Corporation (30%) και εκεί κατασκευάζεται το Peugeot

408. Θα ακολουθήσει το νέο Outlander της Mitsubishi το οποίο θα αρχίσει να κατασκευάζεται το Νοέμβριο του 2012. Αργότερα, στη γκάμα παραγωγής του εργοστασίου θα προστεθούν μοντέλα της Citroen.

Συνολικά οι δύο εταιρίες επένδυσαν 550 εκατ. ευρώ για το εργοστάσιο και από το 2010 που ξεκίνησε η παραγωγή, το εργοστάσιο έχει συναρμολογήσει πέντε μοντέλα: Peugeot 308, Peugeot 4007, Citroen C4, Citroen C-Crosser και Mitsubishi Outlander, με το ύψος της παραγωγής να φτάνει τα 99.000 οχήματα. Σε πλήρη λειτουργία θα μπορεί να κατασκευάζει 125.000 αυτοκίνητα το χρόνο. Η δυναμικότητα παραγωγής των μοντέλων κατηγορίας C της Peugeot και της Citroen C θα ανέρχεται στα 85.000, ενώ τα υπόλοιπα 40.000 θα είναι SUV της Mitsubishi. Περισσότερες λεπτομέρειες μπορείς να βρεις στο δελτίο τύπου που ακολουθεί.


Διαβάστε Περισσότερα »

Keywords
Τυχαία Θέματα