Ξεκίνησε η on-line δημοπρασία της Ferrari με τα έσοδα να πηγαίνουν στις οικογένειες των θυμάτων των σεισμών

17:09 6/6/2012 - Πηγή: AutoBlog

H Ferrari ανακοίνωσε η on-line δημοπρασία που ετοίμασε στο ferraristore ξεκινά από σήμερα στις 18:00 ώρα Ελλάδος με όλα τα έσοδα από αυτή, να πηγαίνουν στις οικογένειες των θυμάτων των σεισμών. Στη δημοπρασία θα πουληθούν μια 599XX Evo, η οποία έχει αρχική τιμή 1.35 εκατ. ευρώ, ένας V8 κινητήρας από ένα μονοθέσιο της F1 με αρχική τιμή 50.000 ευρώ, στολές και κράνη των Fernando Alonso, Felipe

Massa και Giancarlo Fisichella, ρολόγια, καθώς και πολλά αναμνηστικά αντικείμενα από τα αγωνιστικά αυτοκίνητα των περασμένων σαιζόν.

Η 599ΧΧ Evo που θα δημοπρατηθεί για τη περίσταση έχει μια ειδική πλακέτα υπογεγραμμένη από τον Luca di Montezemolo, τους Fernando Alonso και Felipe Massa, με τον ιδιοκτήτη του να το παραλαμβάνει κατά την διάρκεια του GP της Μόνζα τον Σεπτέμβριο.

Η Ferrari προχώρησε στη κίνηση αυτή, αφού με το που έγινε γνωστή η είδηση του σεισμού στην Ιταλία, αρκετοί από τους πελάτες και από τους συλλέκτες της Ferrari, επικοινώνησαν μαζί της, ώστε να βοηθήσουν τους πληγέντες. Η δημοπρασία θα ολοκληρωθεί στις 20 Ιουνίου.


Διαβάστε Περισσότερα »

Keywords
Τυχαία Θέματα