Βρέθηκε και γύρισε στον ιδιοκτήτη του το πρώτο Volvo P1800 αφού είχε κλαπεί πριν από δύο εβδομάδες

22:40 5/9/2013 - Πηγή: AutoBlog

Το να κλέψει κάποιος το αυτοκίνητο ενός petrolhead είναι μία από τις χειρότερες εμπειρίες που μπορεί να βιώσει αυτό το άτομο. Δεν λέω πως είναι καλή για όλους τους υπόλοιπους, αλλά για κάποιον που αγαπάει το αυτοκίνητο του όσο ελάχιστα άλλα πράγματα, είναι σαν να σου κλέβουν την ψυχή. Πόσο μάλλον δε, όταν δεν μιλάμε για ένα οποιοδήποτε αυτοκίνητο αλλά για το πρώτο Volvo P1800 που βγήκε στην παραγωγή. Δεν μιλάω για το πρώτο μοντέλο, αλλά για το πρώτο όχημα, το πρώτο σαν αυτοκίνητο, P1800 που κύλησε τις ρόδες του από το εργοστάσιο, το chassis number 2!

Αυτή ήταν

η ιστορία του Mats Eriksson, του αντιπροέδρου του σουηδικού P1800 club που είδε το καμάρι του να λείπει μία μέρα. Η κλοπή έγινε κάποια στιγμή στις 21 ή 22 Αυγούστου και το εν λόγω όχημα ήταν ένα κόκκινο-άσπρο Volvo P1800 του 1961 σε υπερ-άριστη κατάσταση. Την κατάσταση ανέλαβε πέρα φυσικά από την αστυνομία, το Larmtjanst AB, μία μη κερδοσκοπική οργάνωση που «πολεμάει» εγκλήματα που με τον έναν τρόπο ή τον άλλο σχετίζονται με το αυτοκίνητο.

Τα καλά νέα για τον Mats Eriksson ήρθαν πριν λίγες ημέρες όταν κάποιος που διάβασε στο Larmtjanst AB για το κλεμμένο όχημα το βρήκε εγκαταλελειμμένο στην άκρη του δρόμου καλυμμένο με κάποιου είδους ύφασμα. Ο ιδιοκτήτης ήταν φυσικά εκστασιασμένος και η χαρά του μεγάλωσε ακόμη παραπάνω όταν ανακάλυψε πως οι μοναδικές ζημίες που έγιναν στο αυτοκίνητο ήταν η σπασμένη μίζα και το λερωμένο εσωτερικό. Τέλος καλό, όλα καλά λοιπόν…

[Πηγή: Larmjanst]

Keywords
Τυχαία Θέματα