Το νέο Lincoln Continental λίγο πριν την αυριανή παρουσίαση του

Αύριο ανοίγουν οι πύλες της φετινής έκθεσης στο Detroit με τις πρώτες παρουσιάσεις να γίνονται από το απόγευμα και μετά εξαιτίας των 7 ωρών διαφοράς. Στο περίπτερο της Lincoln θα υπάρχει το ολοκαίνουριο Continental, μια πρώτη φωτογραφία του οποίου είδαμε πριν τρεις μέρες.

Με το επίσημο ντεμπούτο του να απέχει λιγότερο από ένα 24ώρο, τώρα βλέπουμε νέες φωτογραφίες του αμερικάνικου sedan, το οποίο πιάστηκε έξω από το εκθεσιακό κέντρο. Το αυτοκίνητο αποτελεί την

έκδοση παραγωγής του πρωτοτύπου που παρουσίασε η Lincoln στην έκθεση της Νέας Υόρκης τον περασμένο Απρίλιο, με το νέο μοντέλο να βασίζεται πάνω στην επιμηκυμένη CD4 μπρστοκίνητη πλατφόρμα της Ford, που χρησιμοποιεί και το Mondeo/Fusion, με το σύστημα τετρακίνησης να προσφέρεται στον πρόσθετο εξοπλισμό.

Κάτω από το καπό του θα συναντάμε τον 3,0-λιτρο V6 Ecoboost κινητήρα απόδοσης 400 ίππων, όπως και έναν τετρακύλινδρο που θα προσφέρεται στην αγορά της Κίνας. Από την κακής ποιότητα φωτογραφία που διέρρευσε βλέπουμε ότι το Continental διαθέτει την νέα εταιρική μάσκα, αρκετά χρωμιομένα διακοσμητικά και LED φώτα ημέρας. Η παραγωγή του θα γίνεται στο Flat Rock εργοστάσιο της Ford.

[See image gallery at www.autoblog.gr]

Keywords
Τυχαία Θέματα