Το νέο Honda CR-V θα είναι μεγαλύτερο σε διαστάσεις, πιθανόν 7-θέσιο και τετρακίνητο

20:50 7/7/2015 - Πηγή: AutoBlog

Το μήκος του Honda CR-V είναι 4.570 χλστ. και το αντίστοιχο του νέου HR-V που αναμένεται στη χώρα μας από το ερχόμενο φθινόπωρο 4.294 χλστ. Όπως καταλαβαίνεις η μεταξύ τους διαφορά είναι μόλις 276 χλστ., κάτι που δεν είναι ιδιαίτερα διακριτό για το πρώτο ώστε να θεωρηθεί μια κατηγορία “πάνω”.

Αυτό το γνωρίζουν και οι ιθύνοντες της ιαπωνικής εταιρίας, με τον επί κεφαλής της Honda Αγγλίας, Leon

Brannan να δηλώνει σήμερα ότι η νέα γενιά του CR-V θα μεγαλώσει σε διαστάσεις, ώστε να δώσει “χώρο” στο HR-V. Ακόμα, ο Brannan υπαινίχθηκε ότι η επόμενη γενιά του SUV θα μπορούσε να πωλείται αποκλειστικά με 7-θέσια διάταξη, καθώς και με το σύστημα τετρακίνησης. Ο σκοπός μια τέτοιας κίνησης είναι για να μπουν και στα χωράφια των Volvo XC60 και του Land Rover Discovery Sport.

Αυτά, έρχονται να δέσουν μαζί με τις χθεσινές δηλώσεις του νέου CEO της Honda, Takahiro Hachigo, που αποκάλυψε πως η επόμενη γενιά του CR-V θα είναι πιο ελκυστική, περισσότερο ανταγωνιστική, θα διαθέτει μια γκάμα νέων τεχνολογιών, και έχουν καινοτόμο σχεδιασμό. Το νέο μοντέλο αναμένεται να παρουσιαστεί το 2017, και θα κατασκευάζεται στον Καναδά, απ’όπου και θα εξάγεται στην Ευρώπη.

Keywords
Αναζητήσεις
honda accord 7θεσιο
Τυχαία Θέματα