Το νέο 7-θέσιο crossover της Subaru θα κατασκευάζεται στην Αμερική

Η Subaru στην έκθεση του Τόκιο, μαζί με το Impreza 5-Door Concept, παρουσίασε και το Viziv Future Concept, την τρίτη εκδοχή του πρωτότυπου Viziz και σήμερα ανακοίνωσε ότι το νέο SUV με τρεις σειρές καθισμάτων θα κατασκευάζεται στην Αμερική.

Ο αντικαταστάτης του Tribeca, το οποίο δεν είχε ιδιαίτερα επιτυχημένη εμπορική πορεία, θα φέρει αρκετά στιλιστικά στοιχεία από το παραπάνω

πρωτότυπο, με το ολοκαίνουριο μοντέλο να μπαίνει στη παραγωγή στις αρχές του 2018 στο εργοστάσιο Lafayette στην Indiana. Η Subaru ανέφερε ότι το crossover θα έχει μεγαλύτερες διαστάσεις από το Tribeca, και θα διαθέτει ένα όνομα συνώνυμο με την περιπέτεια.

Το SUV θα είναι το τέταρτο μοντέλο που θα κατασκευάζεται στην αντίπερα όχθη του Ατλαντικού από την εταιρία με σήμα τις Πλειάδες, καθώς ήδη φτιάχνονται τα Legacy και Outback, ενώ θα προστεθεί και η νέα γενιά του Impreza. Η παραγωγή του εργοστασίου για τη φετινή χρονιά αναμένεται να αγγίξει τα σχεδόν 228.000 αυτοκίνητα, ενώ την επόμενη χρονιά, όπου θα προστεθεί και το Impreza θα σκαρφαλώσει στις 394.000, ενώ προφανώς με το νέο SUV θα αυξηθεί ακόμα παραπάνω.

Αν και ακόμα είναι νωρίς για περισσότερες λεπτομέρειες, ο αντιπρόεδρος παγκόσμιου marketing της Fuji Heavy Industries, Nobuhiko Murakami, είχε δηλώσει ότι το νέο μοντέλο θα ανταγωνιστεί το Honda Pilot, το Nissan Pathfinder και το Toyota Highlander.

Keywords
Τυχαία Θέματα