Το ίδιο δύσκολα και στην Κίνα, δηλώνει ο Alonso

Ο Fernando Alonso παραμένει ρεαλιστής εν όψει του τρίτου Grand Prix της σεζόν στη Shanghai της Κίνας, τονίζοντας ότι τα πράγματα δεν θα είναι διαφορετικά σε σχέση με την Αυστραλία και στη Μαλαισία. Η Ferrari, σύμφωνα με τον Pat Fry, θα έχει 5 αναβαθμίσεις για την F2012, αλλά δεν αναμένεται ν’ αυξήσουν την ανταγωνιστικότητα του ιταλικού μονοθεσίου, καθώς, όπως τονίζει ο Alonso, δε θα είναι σημαντικές, και οι άλλες κορυφαίες ομάδες θα έχουν τις δικές τους

αναβαθμίσεις.

Δεν περιμένω εκπλήξεις σ’ αυτόν τον αγώνα, σε σχέση με αυτό που είδαμε στην Αυστραλία και τη Μαλαισία. Είναι αλήθεια ότι έχουν περάσει σχεδόν 3 εβδομάδες, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι υπήρχε αρκετός χρόνος, ώστε να βελτιώσουμε τόσο πολύ το μονοθέσιο σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα. Έχουμε κάποιες μικρές αναβαθμίσεις, αλλά τίποτα ιδιαίτερα σημαντικό, και εκτός από αυτό, μπορεί και οι άλλες ομάδες να κάνουν το ίδιο, και να έχουν κι αυτές μερικά νέα εξαρτήματα.

Συνεπώς, δε θ’ αλλάξουμε την προσέγγισή μας σ’ αυτό το Grand Prix: να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα, θα πρέπει να επικεντρωθούμε σ’ εμάς, προσπαθώντας ν’ αξιοποιήσουμε κάθε δυνατότητά που μπορούμε αυτό το Σαββατοκύριακο.

Δε θέλω να έρχομαι με δηλώσεις, ότι στόχος μας είναι να τερματίσουμε σ’ αυτή ή στην άλλη θέση, καθώς δεν αξίζει να ξοδεύουμε χρόνο γι’ αυτό. Θα πρέπει να κάνουμε το καλύτερο και να συγκεντρώσουμε όσους περισσότερους βαθμούς γίνεται: κάτι σαν τα μυρμήγκια, που ξεκινούν κάτι σε μία μέρα, ξέροντας ότι θα κάνουν κάτι αξιόλογο στο μέλλον.

Από τις παραπάνω δηλώσεις, φαίνεται ξεκάθαρα ότι η Scuderia κοιτάζει περισσότερα να βελτιώσει το δικό της μονοθέσιο, παρά το πού βρίσκεται σε σχέση με τους υπόλοιπους. Το Shanghai International Circuit είναι μια πίστα που τα τελευταία χρόνια, η ομάδα του Maranello συναντά αρκετές δυσκολίες, κάτι που αναμένεται να συμβεί και φέτος…
Διαβάστε Περισσότερα »

Keywords
Τυχαία Θέματα