Το Tushek Forego T700 μας δείχνει τα οπίσθια του στην πρώτη επίσημη φωτογραφία

Μετά από μία teaser φωτογραφία και ένα rendering, η Σλοβένικη Tushek έδωσε στη δημοσιότητα και την πρώτη επίσημη –πραγματική- φωτογραφία του Forego T700 supercar της.

Χάρη σε αυτήν την φωτογραφία, μπορούμε να συγκρίνουμε το T700 (αριστερά) με τον προκάτοχό του, το Renovatio T500 (δεξιά). Ακόμα δεν έχουν δει το φως της δημοσιότητας λεπτομέρειες όσον αφορά στο Forego T700 αλλά αυτό που ξέρουμε μέχρι στιγμής είναι πως θα ζυγίζει μόλις 1.000 κιλά ως αποτέλεσμα του carbon fiber monocoque και του κατασκευασμένου από συνδυασμό τιτανίου με ανθρακονήματα, αμαξώματος. Η ισχύς θα προέρχεται από έναν V8 FSI κινητήρα της Audi που θα αποδίδει περί τα 700 άλογα ενώ θα παραχθούν μόλις 30 αυτοκίνητα που θα πωλούνται έναν 300.000€.

Στόχος της Tushek είναι να κατασκευάσει ένα αυτοκίνητο που θα είναι γρηγορότερο από την Lamborghini Aventador και αν αληθεύουν οι δηλώσεις της εταιρίας που αναφέρουν πλευρικές επιταχύνσεις της τάξης των 3,3G, δεν θα έχει ιδιαίτερο πρόβλημα. Μένει να δούμε αν μπορεί να επαληθεύσει στην πράξη όλα αυτά τα λόγια…

[Πηγή: Tushek]

Keywords
Τυχαία Θέματα