Το Lykan Hypersport γίνεται το ακριβότερο αυτοκίνητο στην ιστορία του Fast & Furious

Πολλά είναι τα οχήματα που έχουν χρησιμοποιηθεί στις 7 ταινίες του «Fast & Furious». Οι υπεύθυνοι της ταινία, γνωρίζοντας τη δεδομένη τεράστια επιτυχία, αυξάνουν όλο και περισσότερο το κασέ, κάτι που δεν αποτέλεσε εξαίρεση για το «Furious 7», το οποίο βρίσκεται μόλις μερικές ημέρες μακριά από την πρεμιέρα του, στις 3 Απριλίου.

Έχεις αναρωτηθεί πιο είναι το ακριβότερο αυτοκίνητο που έχει χρησιμοποιηθεί; Το έχουμε δει στα trailers και δεν είναι άλλο από το Lykan Hypersport της W Motors. Μόλις 7 κομμάτια έχουν κατασκευαστεί και, για να το αγοράσει κάποιος, θα πρέπει

να δώσει $3.4 εκατομμύρια. Φορά έναν επίπεδο 6κύλινδρο κινητήρα της RUF, 3.7 λίτρων, με διπλά turbo, φτάνοντας την απόδοση στα 770 άλογα και τα 1.000 N·m ροπής. Τα 100 χλμ/ώρα έρχονται από στάση σε 2.8 δευτερόλεπτα, όταν η τελική ταχύτητα είναι 395 χλμ/ώρα.

Το αυτοκίνητο αυτό πρωταγωνιστεί στα πλάνα που μας δείχνουν οι παραγωγοί, ενώ βλέπουμε και σκηνές που δεν είχαμε στο παρελθόν, με την υπερβολή να είναι και πάλι αναπόσπαστο κομμάτι. Μπορεί ένας άνθρωπος ακόμα με τη μυική μάζα του Vin Diesel να σηκώσει με τον τρόπο που θα δεις ένα αυτοκίνητο που έχει απόβαρο 1.380 κιλά;

Στις σχετικές ειδήσεις, ο Vin Diesel δήλωσε πως θεωρεί ότι το Fast and Furious 7 θα πρέπει κερδίσει το Όσκαρ καλύτερης εικόνας.

Keywords
Τυχαία Θέματα