Το Honda Jazz Hybrid “οδήγησε” τον 30ο Κλασσικό Μαραθώνιο Αθηνών

Το υβριδικό Honda Jazz Hybrid οδήγησε τους 9,500 αθλητές που είχαν δηλώσει συμμετοχή στον 30ο Κλασσικό Μαραθώνιο Αθηνών, από το Μαραθώνα στον Καλλιμάρμαρο Παναθηναϊκό Στάδιο για 42,195m. Ο φετινός αγώνας, που ήταν αφιερωμένος στη μνήμη του αγωνιστή της ειρήνης Γρηγόρη Λαμπράκη είχε

πολύ μεγάλη επιτυχία καθώς η συμμετοχή του κόσμου ξεπέρασε κάθε προσδοκία αφού εκτός από τους 9,500 αθλητές που είχαν δηλώσει συμμετοχή στον Κλασσικό Μαραθώνιο άλλοι 16,500 αθλητές από 100 χώρες δήλωσαν παρόν  στους αγώνες των 10 και 5 χιλιομέτρων αντίστοιχα που διοργάνωσε ο ΣΕΓΑΣ.

Μεγάλος νικητής του 30ου Κλασσικού Μαραθωνίου ο Κενυάτης Raymond Kimutai Bett ο οποίος κάλυψε τη διαδρομής σε 2 ώρες, 11’ και 35’’ ενώ στη 2η και 3η θέση τερμάτισαν άλλο δύο κενυάτες αθλητές. Ο Paul Kibet Kosgei  στη 2η θέση με χρόνο 2 ώρες, 12’ και 20’’ και στην 3η θέση ο Alex Sumko Kirui με 2 ώρες, 12’ και 26’’.

Η εταιρεία Αδελφοί Σαρακάκη Α.Ε.Β.Μ.Ε. Επίσημος Εισαγωγέας-Διανομέας της Honda στην Ελλάδα, Εκτός από το Jazz Hybrid ανταποκρίθηκε άμεσα στην πρόσκληση του ΣΕΓΑΣ και παραχώρησε στόλο υβριδικών αυτοκινήτων, ως οχήματα υποστήριξης για την κάλυψη των αναγκών της 30ης διοργάνωσης του Κλασσικού Μαραθωνίου Αθηνών.


Διαβάστε Περισσότερα »

Keywords
Τυχαία Θέματα