Την τρίτη θέση περίμενε ο Vettel

Την Παρασκευή, η Ferrari έδειχνε να είναι η ομάδα πίσω από τη Mercedes. Η ιταλική ομάδα έχει κάποιες αναβαθμίσεις μαζί της, ενώ και οι ευθείες εννοούν την SF16-H, λόγω ανώτερου κινητήρα. Μάλιστα, η Red Bull δεν ήταν ικανοποιημένη χθες, αλλά τα πράγματα αντιστράφηκαν σήμερα, κυρίως μέσα από τη δουλειά των μηχανικών της αυστριακής ομάδας.

Η RBR

είναι αυτή που κλείδωσε τη δεύτερη σειρά της εκκίνησης σήμερα, αφήνοντας τη Scuderia στις θέσεις 5 και 6, παρόλο που η διαφορά μεταξύ τους δεν είναι μεγάλη. Ο Sebastian Vettel θα ξεκινήσει από την 5η θέση και δηλώνει πως περίμενε να βρίσκεται αυτός πίσω από τη γερμανική ομάδα, τονίζοντας ότι θα ψάξει για σημεία που μπορεί να γίνει πιο γρήγορος αύριο.

Προφανώς, περιμέναμε να είμαστε πιο ψηλά, στην τρίτη θέση, ακριβώς πίσω από τη Mercedes. Παρ’ όλα αυτά, νομίζω ότι αύριο θα έχουμε αρκετή ταχύτητα για τον αγώνα, και η στρατηγική θα είναι σημαντική. Γενικά, θα έπρεπε να ήμασταν πιο γρήγοροι, αλλά αυτό δεν έγινε σήμερα. Ελπίζω να το κάνουμε αύριο.

Είναι λίγο πιο γρήγοροι (σ.σ. η Red Bull), περιμέναμε να είναι κλειστή μάχη, αλλά νιώθαμε ότι είχαμε το πάνω χέρι. Στο τέλος, δεν χάσαμε πολύ, αλλά αυτό ήταν αρκετό, λίγο πάνω από 1 δέκατο. Ως οδηγός, νιώθεις πάντα ότι είναι εκεί, έτσι ίσως πρέπει να πάω και να δω αν μπορώ να κερδίσω κάτι.

Η Ferrari -κατά κανόνα- επιδεικνύει καλύτερο ρυθμό στις μεγάλες αποστάσεις, ενώ αύριο θα υπάρχει ενδιαφέρον και στη στρατηγική. Ο τετράκις Πρωταθλητής ελπίζει ότι η ομάδα του θα τα καταφέρει καλύτερα στον τομέα της στρατηγικής, αν και η αλήθεια είναι ότι φέτος δεν έχει δείξει ότι αυτό είναι το δυνατό της σημείο.

Υπάρχει χώρος για ελιγμούς, και το γεγονός πως όλοι πρέπει να χρησιμοποιήσουν τα σκληρά κάποια στιγμή, κάνει το πράγμα ενδιαφέρον. Επίσης, είναι Μαλαισία και υπάρχει πάντα κάποια πιθανότητα για βροχή. Συνήθως έχει αρκετή ζέστη, κάτι που δε μας πειράζει.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Vettel,