Τι λες; Έπιασες 309 km/h και έχεις και video; Πάρε 28 μήνες φυλακή!

Γνώρισε τον Shaun Davis. Ο Shaun είναι 42 ετών και κάτοχος μερικών γρήγορων αυτοκινήτων όπως η BMW E60 M5, το Audi C6 RS6 και το Nissan GT-R. Επίσης, ο Shaun έχει μία 23χρονη κόρη – θα την δεις σε κάποιο από τα videos που συγκέντρωσε η Αστυνομία του Northamptonshire.

Τι σχέση η Αστυνομία του Northamptonshire; Στον Shaun Davis αρέσει η ταχύτητα – όπως μπορείς να καταλάβεις

και από τα αυτοκίνητα που έχει. Επίσης, του αρέσει να κινηματογραφεί τον εαυτό του σε εξωφρενικές για δημόσιο δρόμο ταχύτητες και να ανεβάζει τα videos στο διαδίκτυο. Έλα όμως που στην Αγγλία τα videos αυτά μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως αποδεικτικά στοιχεία…

Η Αστυνομία του Northamptonshire λοιπόν βρήκε αυτά τα videos –ενώ έψαχνε για κάτι άλλο- και συνέλαβε τον Shaun Davis. Τρεις ημέρες και ένα δικαστήριο μετά, ο Shaun Davis καταδικάστηκε με 28 μήνες φυλάκιση και απαγόρευση οδήγησης για 10 χρόνια! Επίσης, η κόρη του βρέθηκε ένοχη για υποκίνηση και καταδικάστηκε με 2 χρόνια απαγόρευση οδήγησης και 10 μήνες φυλάκιση με αναστολή. Οι μαγκιές πληρώνονται… Δες και την φανταστική συλλογή που ετοίμασε η Αστυνομία με τα κατορθώματα του Davis.

Keywords
Τυχαία Θέματα