Τέλος του μήνα η παρουσίαση του νέου Ford Mustang 2015

Μετά από 8 χρόνια η Ford θα αντικαταστήσει το αγαπημένο της μοντέλο, του οποίου οι πωλήσεις αναμένεται να ξεκινήσουν το ερχόμενο καλοκαίρι. Στην νέα Mustang ο σχεδιασμός με ρετρό στοιχεία, το πιο στιβαρό σασί και οι οικονομικότεροι κινητήρες, αποσκοπούν σε μεγαλύτερο ποσοστό πωλήσεων εκτός Αμερικής, σύμφωνα με τα σχέδια της Ford.

Η

εταιρία κάλεσε λίγους δημοσιογράφους και ευρωπαϊκά ΜΜΕ, στο Dearborn, όπου έχει τα γραφεία της μια να πάρουν μια γεύση από την νέα Mustang, στο τέλος του μήνα. Οι δημοσιογράφοι συμφώνησαν να μην αποκαλύψουν λεπτομέρειες για το αυτοκίνητο μέχρι να τους δώσει η Ford το πράσινο φως, αλλά τέτοιες συμφωνίες συνήθως δεν τηρούνται. Επίσημα η παρουσίαση αναμένεται στο τέλος του χρόνου, στην συμπλήρωση των 50 χρόνων του μοντέλου ή το πιθανότερο στην έκθεση του Detroit.

Για να προσελκύσει τους Ευρωπαίους καταναλωτές η Ford μείωσε το βάρος του νέου της αυτοκινήτου και του πρόσθεσε νέα γκάμα κινητήρων, με φιλικότερο εξ αυτών τον τετρακύλινδρο EcoBoost, 2.3 λίτρων με 350HP. Εκτός από τον 5-λιτρο V8 των 450HP, που θα κυκλοφορήσει μόνο στην Αμερική, υπάρχουν φήμες και για έναν V6 κινητήρα καθώς και για ειδική έκδοση GT350 του νέου μοντέλου με αρκετά περισσότερα από 450HP


[Πηγή: Reuters] | Renderings: lacolladesign]

Keywords
Τυχαία Θέματα