Τέλος ο Dennis από αφεντικό της McLaren;

Ο Ron Dennis έχει αποτελέσει ένα μεγάλο κεφάλαιο στην ιστορία της McLaren. Ο Βρετανός είναι γνωστός για την αυστηρότητά του πάνω στη δουλειά και ιστορία του ως επί κεφαλής της McLaren ξεκινά από το 1981. Φαίνεται, όμως, πως ο 69χρονος δεν έχει μέλλον στο Woking, τουλάχιστον αν πιστέψουμε τις αναφορές που έχουν προκύψει.

Οι φήμες αυτές προέρχονται

από το Autosport, το οποίο διακρίνεται για την εγκυρότητά του. Ο Dennis είχε αφήσει τη θέση του το 2009, για να επιστρέψει τον Ιανουάριο του 2014, όταν και κατείχε το 25% των μετοχών του McLaren Group. Σύμφωνα, όμως, με το βρετανικό περιοδικό, το Διοικητικό Συμβούλιο δεν προτίθεται να του δώσει ένα νέο συμβόλαιο, καθώς το τρέχον ολοκληρώνεται στα τέλη της χρονιάς.

Ένας εκπρόσωπος της βρετανικής εταιρείας, δήλωσε σχετικά:

Σε απάντηση προς την ερώτησή σας, ο Ron Dennis απάντησε, δηλώνοντας κατηγορηματικά πως δεν έχει παραιτηθεί. Επιπλέον, ο ίδιος διατηρεί το συμβόλαιό του ως Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του McLaren Technology Group, και διατηρεί το 25% των μετοχών του στον Όμιλο, ακριβώς το ίδιο ποσοστό τον Mansour Ojjeh.

Εδώ και πολλά χρόνια, για την ακρίβεια πολλές δεκαετίες, οι μέτοχοι της McLaren έχουν συχνά έρθει σε διάλογο σχετικά με τις ανακατατάξεις, και ο Ron και ο Mansour ήταν πάντα στο επίκεντρο αυτών των συζητήσεων. Αυτό είναι το θέμα. Οι πρόσφατες συνομιλίες μπορούν να χαρακτηριστούν ως «μια από τα ίδια». Ωστόσο, δε θα ήταν σκόπιμο να αποκαλύψουμε περαιτέρω λεπτομέρειες των συζητήσεων αυτών, οι οποίες είναι ιδιωτικές και εμπιστευτικές.

Βέβαια, δεν ξέρουμε αν ο Dennis θα αποχωρήσει οριστικά από τη θέση του επί κεφαλής της εταιρείας ή αν θα διατηρήσει κάποιους δεσμούς, αν ισχύουν όσα γράφει το Autosport. Θα πρέπει να περιμένουμε για να μάθουμε τις τελικές εξελίξεις.

Keywords
Τυχαία Θέματα