Τα πέντε βελτιωμένα Justice League της KIA στη SEMA

Η KIA μαζί με την DC Entertainment παρουσίασαν τα πέντε βελτιωμένα αυτοκίνητα τα οποία είναι εμπνευσμένα από την Justice League. Πρόκειται για τα Green Lantern Soul, Batman Optima, Flash Forte Koup, Aquaman Rio και Cyborg Forte τα οποία είναι όλα μέρος του του προγράμματος “Μπορούμε να είμαστε Ήρωες” της DC Entertainment που έχει ως στόχο τη καταπολέμηση της πείνας στο Κέρας της Αφρικής. Συνολικά 8 αυτοκίνητα

Ηπερηρώων της Justice League θα παρουσιαστούν μέσα στους επόμενους 10 μήνες και το καθένα θα διαθέτει και ένα έργο τέχνης του Jim Lee, τα οποία θα δημοπρατηθούν ώστε όλα τα χρήματα να διατεθούν για τον παραπάνω σκοπό.

Το Kia Aquaman Rio είναι δημιουργία της West Coast Customs, διαθέτει νέο bodykit και είναι βαμμένο σε πράσινο και πορτοκαλί χρώμα. Φορά 20″ ζάντες που διαθέτουν LED πορτοκαλί φωτισμό. Στο εσωτερικό διαθέτει πράσινες δερμάτινες επενδύσεις με χρυσές και κίτρινες λεπτομέρειες. Έχει τοποθετηθεί ένα 12″ subwoofer με δύο ομοαξονικά ηχεία και έναν ενισχυτή. Υπάρχουν επίσης 2 7″ οθόνες.

Το Cyborg Forte έχει δημιουργηθεί μαζί με το περιοδικό RIDES και διαθέτει αεριζόμενο καπό, LED φωτισμό, ζάντες 18″ και coilover αναρτήσεις. Στο εσωτερικό υπάρχουν κόκκινες δερμάτινες και σουέτ επενδύσεις με κόκκινες και ασημί λεπτομέρειες. Περισσότερες λεπτομέρειες μπορείς να βρεις στο δελτίο τύπου που ακολουθεί.

Στις σχετικές ειδήσεις, η KIA ανακοίνωσε ότι με κάθε ένα Like στη σελίδα της στο Facebook θα δίνει φαγητό για μια οικογένεια πεινασμένων προσφύγων στο Σουδάν, μέσω του World Vision. Αυτό έχει σηκώνει θύελλα αντιδράσεων, αφού επικριτές της KIA αναφέρουν ότι ο τρόπος που “μαζεύει” like είναι ντροπιαστικός και αηδιαστικός. Καθημερινά η σελίδα της KIA δέχεται περίπου 4.000 Like με την KIA να απαντά ότι με τον τρόπο αυτό βελτιώνει την φιλανθρωπική της εικόνα.


Διαβάστε Περισσότερα »

Keywords
Τυχαία Θέματα