Τα μοντέλα της Chrysler για τη φετινή SEMA [w/video]

Η Chrysler ανακοίνωσε τα φετινά της μοντέλα της φετινή Sema όπου εκεί θα παρουσιάσει 8 αυτοκίνητα.

Ξεχωρίζει σίγουρα το Dodge Charger Juiced το οποίο φορά τον V10 κινητήρα της Viper απόδοσης 650 ίππων. Στιλιστικά διαθέτει μπροστά spoiler, εισαγωγή αέρα στο καπό 20″ ζάντες και στο εσωτερικό υπάρχουν δίχρωμες επενδύσεις με “Copperhead” διακοσμητικά.

Το Jeep Wrangler Sand Trooper είναι βαμμένο σε a Dune-in-Matte χρώμα με μαύρους προφυλακτήρες, αεριζόμενο καπό και 42″ Super Swamper ελαστικά. Στο εσωτερικό διαθέτει Katzkin δερμάτινα καθίσματα και μηχανικά φορά τον V8 ΗΕΜΙ κινητήρα 5,7-λίτρων απόδοσης 375 ίππων με 555 Nm ροπής.

Το Jeep Grand Cherokee Half & Half από τη μεριά είναι εντελώς εργοστασιακό, ενώ η άλλη διαθέτει χρωμιομένα διακοσμητικά, σχάρα οροφής και ζάντες 20″.

Το Dodge Dart Carbon Fire διαθέτει carbon καπό, μαύρες 19″ ζάντες, νέα γρίλια, LED φωτιστικά σώματα και Katzkin δερμάτινα καθίσματα.

Θα υπάρχει και μια νέα SRT Viper που είναι βαμμένη σε κίτρινο χρώμα με carbon διακοσμητικά. Στο εσωτερικό υπάρχουν Sabelt καθίσματα, ζώνες ασφαλείας 6 σημείων, αλουμινένιος επιλογέας ταχυτήτων και αλουμινένια πεντάλς.

Επόμενο το Urban Ram το οποίο φορά αεροδυναμικό bodykit με πολυεστερικό κάλυμμα και ζάντες 22″. Φορά τον V8 Hemi 392 κινητήρα που διαθέτει νέα εισαγωγή αέρα και σπορ εξάτμιση. Τέλος θα υπάρχουν τα Chrysler 300 Luxury και Fiat 500 Beach Cruiser.


Διαβάστε Περισσότερα »

Keywords
Τυχαία Θέματα