Ψύχραιμος παραμένει ο Hamilton

18:21 4/4/2016 - Πηγή: AutoBlog

Ως τρεις φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής ξεκίνησε τη σεζόν ο Lewis Hamilton, αλλά για την ώρα έχει δει τον team-mate του να παίρνει τις δύο πρώτες νίκες της σεζόν. Παρόλο που το Σάββατο πήρε τη δεύτερη φετινή pole position, μία ακόμα κακή εκκίνηση στέρησε από τον Βρετανό την ευκαιρία να κερδίσει για πρώτη φορά φέτος στο Μπαχρέιν.

Ευθύνη σε αυτό έχει και ο Valtteri Bottas, ο οποίος χτύπησε τον Hamilton στο δεξί

sidepod στην πρώτη στροφή, με αποτέλεσμα ο Φινλανδός να τιμωρηθεί με ποινή διέλευσης από το pit lane. Μένουν ακόμα 19 αγώνες για να ολοκληρωθεί η φετινή σεζόν, και ο Πρωταθλητής δηλώνει πως δεν ανησυχεί για το γεγονός ότι βρίσκεται 17 βαθμούς πίσω από τον Nico Rosberg, ενώ τονίζει πως δεν υπάρχει κάποιο θέμα με τις εκκινήσεις.

Πραγματικά, νιώθω παγωμένος για ό,τι έγινε στον αγώνα. Δεν ανησυχώ. Είχα ένα σπουδαίο 3ήμερο και είμαι χαρούμενος που πήρα κάποιους βαθμούς. Συγχαρητήρια στον Nico, είμαι σίγουρος ότι είχε έναν εύκολο αγώνα. Προφανώς, έχασα πολλή απόδοση στο μονοθέσιο. Είχα σημαντική ζημιά και δεν μπορούσα να ακολουθήσω τον Kimi. Έκανα ό,τι μπορούσα με αυτό. Προσπαθούσα να κρατήσω τα ελαστικά.

Δεν είμαι σίγουρος τι έγινε στην πρώτη στροφή, δεν είδα την ερχόταν από την εσωτερική, αλλά ήταν ένα αγωνιστικό συμβάν. Απλώς δεν ξέρω τι έγινε. Μπόρεσα να συνεχίσω και ακόμα είχα απόδοση στο μονοθέσιο. Δε νομίζω ότι υπάρχει ένα συγκεκριμένο θέμα με το ξεκίνημα, απλά δεν ήταν καλή εκκίνηση, τίποτα το τεχνικό.

Keywords
Τυχαία Θέματα