Προβλήματα για Massa και Ricciardo

15:47 7/6/2015 - Πηγή: AutoBlog

Πολλά προβλήματα φαίνεται ότι αντιμετωπίζει με το μονοθέσιο της Red Bull ο Daniel Ricciardo, κάτι που με τα λεγόμενά του τον έχει κάνει απαισιόδοξο για τη συνέχεια της χρονιάς. Ο Αυστραλός οδηγός δεν ήξερε τι να πρωτοπεί για την RB11:

Στα Q1 και Q2 κάναμε μερικούς γύρους για να πιέσουμε μετά, αλλά ένιωθα ότι φθείρουμε πολύ τα ελαστικά μας και έτσι αποφασίσαμε στο Q3 να ξεκινούσαμε από τον πρώτο κιόλας γύρο. Αλλά και πάλι, ήταν ανούσιο δεν μπορούσαμε να τα φέρουμε σε καλή

κατάσταση. Δεν μπορούσαμε να βρούμε το σημείο λειτουργίας τους, κάτι που ήταν απολύτως εκνευριστικό.

Στους τελευταίους αγώνες είχαμε κάποιες αναβαθμίσεις, αλλά για να είμαι ειλικρινής δε δούλεψαν ποτέ. Πιστεύω, ότι πραγματικά δεν ξέρουμε τι χρειαζόμαστε και πως θα το βρούμε. Προσπαθούμε αλλά δεν τα καταφέρνουμε. Μάλλον χρειάζεται να κάνουμε ένα βήμα πίσω και να κοιτάξουμε τι πραγματικά μας λείπει. Από την πλευρά του κινητήρα, ξέρουμε τι λείπει, από την πλευρά, όμως, του σασί, δεν ξέρουμε τίποτα.

Να σου υπενθυμίσω ότι πέρσι νικητής του GP του Καναδά ήταν ο Ricciardo, ο οποίος ξεκινούσε από την έκτη θέση του grid. Ο Αυστραλός δεν ήταν ο μόνος που είχε προβλήματα με το μονοθέσιό του, καθώς και ο Βραζιλιάνος οδηγός της Williams, Felipe Massa, αντιμετώπισε πρόβλημα με τον κινητήρα της Mercedes.

O Rob Smedley, επί κεφαλής απόδοσης της ομάδας του Grove, ανέφερε ότι ο κινητήρας της Mercedes που είχε στην πλάτη του το μονοθέσιο του Massa, είχε πρόβλημα σε κάποιο εξάρτημα στη βαλβίδα εκτόνωσης του turbo, με αποτέλεσμα να αδυνατεί να φορτίσουν οι μπαταρίες, οπότε να μην έχει τόση δύναμη ο κινητήρας. Ο Massa θα ξεκινήσει από την 15η θέση λόγω της ανακατάταξης του grid.

Keywords
Τυχαία Θέματα