Πωλείται μια σπάνια Porsche 356 Outlaw ‘Poco Bastardo’

Σύμφωνα με την εταιρεία του Paul Stephens, η οποία είναι υπεύθυνη για την τωρινή διάθεση της Porsche 356 Outlaw, η ιστορία της ξεκινά το 1962 όταν κατασκευάστηκε ως μία αυθεντική 356 B T6 και μετά παραδόθηκε στην Competition Motors στο Hollywood των Ηνωμένων Πολιτειών. Εκεί πέρασε το μεγαλύτερο μέρος της ζωής της, μέχρι που

έγινε η εισαγωγή της στην Ολλανδία, όπου αποσυναρμολογήθηκε πλήρως, βάφτηκε σε μαύρο χρώμα και παρέμεινε σε μία αποθήκη μέχρι τον Μάρτιο του 2011.

Ο τωρινός ιδιοκτήτης της, παρέλαβε το σασί του αυτοκινήτου μαζί με 16 μεγάλα κουτιά που περιείχαν όλα τα υπόλοιπα μέρη της Porsche, τα παρέδωσε στην εταιρεία P R Services Ltd, στο Billericay του Essex η οποία και ανέλαβε την ανακατασκευή της σε μία αγωνιστική Panamericana. Με τον τρόπο αυτό θέλησε να τιμήσει την ιστορία του αυτοκινήτου.

Το παρατσούκλι “Carrera” προέρχεται από την εποχή που η 356 συμμετείχε στο Carrera Panamericana με σκοπό τον εορτασμό της επιτυχής συμμετοχής της στον αγώνα.

Η 356 Outlaw είναι εφοδιασμένη με δισκόφρενα σε όλους τους τροχούς, ένα χειροποίητο σύστημα εξάτμισης από ανοξείδωτο ατσάλι, υδραυλικό τιμόνι και πολλά άλλα.

[See image gallery at www.autoblog.gr]

Keywords
Τυχαία Θέματα