Πλησιάζει η απόφαση για την είσοδο της Aston Martin στην F1

Η Aston Martin είναι ένα μεγάλο όνομα στην αυτοκίνηση και θέλει να γίνει ακόμα μεγαλύτερο, χρησιμοποιώντας τη Formula 1 για τον σκοπό αυτό. Η βρετανική εταιρεία βρίσκεται εδώ και μερικούς μήνες σε συνομιλίες με τη Force India, ωστόσο η συμφωνία δε θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη. Οι πιθανότητες για να τρέξει ήδη από το 2016 δεν ήταν από την αρχή πολλές

και φαίνεται πως όλο και μειώνονται.

Οι μέτοχοι της εταιρείας θα πρέπει να είναι πολύ προσεκτικοί στην τελική τους απόφαση, γι’ αυτό και θέλουν τον χρόνο τους σε αυτό. Οι τελευταίες πληροφορίες λένε πως είναι σχεδόν απίθανο να δούμε τα λογότυπα της Aston Martin στο άθλημα το 2016, ωστόσο ίσως αυτό να συμβεί το 2017, διότι οι υπεύθυνοι της εταιρείας δε θέλουν να εγκαταλείψουν έτσι εύκολα το φιλόδοξο σχέδιό τους.

Το Sky News αναφέρει πως η συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου αποφάσισε πως η εταιρεία δε θα βρίσκεται στη Formula 1 την ερχόμενη σεζόν, αλλά οι μέτοχοι αφήνουν ανοιχτό παράθυρο για το μέλλον, όπως λέει και ο επί κεφαλής marketing κι επικοινωνίας, Simon Sproule, ο οποίος δήλωσε πως το κορυφαίο μηχανοκίνητο άθλημα δεν είναι το μοναδικό τους ενδιαφέρον.

Δεν έχουμε πάρει ακόμα κάποια απόφαση. Και δε θα πάρουμε κάποια τελική απόφαση σχετικά με την είσοδο στη Formula 1 ή τη στρατηγική στον μηχανοκίνητο αθλητισμό μέχρι τη νέα χρονιά. Επίσης, πρέπει να καταλάβουμε την πορεία μας στα motorsports και τι θα κάνουμε με αυτό. Δεν εξετάζουμε μόνο τη Formula 1.

[Πηγές: Sky Sports, Motorsport]

Keywords
Τυχαία Θέματα