Πιθανότητα για πολύ δυνατή βροχή την Κυριακή, λένε οι προβλέψεις για την Κορέα

Αν κοιτάξουμε τι έγινε το 2012 στην Κορέα, αλλά κυρίως στη Σιγκαπούρη, πριν από 2 εβδομάδες, θα διαπιστώναμε ότι ο Κυριακάτικος αγώνας λογικά δε θα είναι και τόσο συναρπαστικός, τουλάχιστον όχι όσον αφορά τον νικητή. Τα πράγματα, όμως, μπορεί ν’ αλλάξουν, αν δούμε τις καιρικές προβλέψεις, οι οποίες κάνουν λόγο για πολύ δυνατή βροχή, κάτι που μπορεί να προκαλέσει προβλήματα, όπως έγινε το 2010, όταν το Αυτοκίνητο Ασφαλείας ήταν στην πίστα για τους 17 πρώτους γύρους, ενώ ο αγώνας διακόπηκε, λόγω της πολύ

δυνατής βροχής.

Ο τυφώνας που βρίσκεται κοντά στην περιοχή της Ανατολικής Ασίας ενδέχεται ν’ αφήσει τα ίχνη του και στη Νότιο Κορέα. Προς το παρόν, δεν είναι γνωστό το μέγεθος της κακοκαιρίας που θα πλήξει την πίστα την Κυριακή, αλλά θα πρέπει να θεωρείται βέβαιο ότι η βροχή θα κάνει την εμφάνισή της.

Ο Αγωνιστικός Διευθυντής τής McLaren, Sam Michael, τονίζει ότι ακόμα και τ’ απομεινάρια ενός τυφώνα μπορεί να επηρεάσουν τον αγώνα, προκαλώντας ακόμα και διακοπή, αλλά παραδέχεται πως είναι νωρίς για να ξέρουμε τι θα συμβεί, ενώ δηλώνει βέβαιος για το ότι θα χρησιμοποιηθούν τουλάχιστον τα ενδιάμεσα ελαστικά.

[Πηγή: Sky Sports]

Keywords
Τυχαία Θέματα