Περισσότερες φωτογραφίες της Alfa Romeo Gloria Concept

Τη προηγούμενη βδομάδα η Alfa Romeo δημοσίευσε μια φωτογραφία της Gloria Concept και όλοι εντυπωσιαστήκαμε από την ομορφιά του πρωτοτύπου. Όμως η μοναδική φωτογραφία δεν ήταν αρκετή για να δούμε όλα τα στοιχεία που κάνουν το αυτοκίνητο να ξεχωρίζει και τώρα βλέπουμε περισσότερες φωτογραφίες, που περιλαμβάνουν το πίσω μέρος και το εσωτερικό.

Ουσιαστικά μας δείχνει τις σχεδιαστικές γραμμές που θα έχει η Giulia,

αντικαταστάτης της 159, που θα είναι διαθέσιμη στις αγορές της Ευρώπης, Αμερικής και Ασίας από το 2015 και αργότερα θα παρουσιαστεί και wagon έκδοση.

Θα κάνει το παγκόσμιο ντεμπούτο της στη έκθεση της Γενεύης σε λιγότερο από δύο βδομάδες και το πρωτότυπο σχεδιάστηκε σε συνεργασία του Alfa Romeo Style Centre με το Ευρωπαϊκό Ινστιτούτο Σχεδιασμού του Τορίνο (IED) και συγκεκριμένα με το τμήμα Master in Transportation Design. Το πρωτότυπο είναι δημιουργία του δικού μας Αλέξανδρος Λιώκης, ο οποίος σπουδάζει στο IED του Τορίνο. Η Alfa Romeo επέλεξε το δικό του σχέδιο και στη συνέχεια το τελειοποίησαν οι σχεδιαστές της μαζί με τους καθηγητές του IED

Η Gloria αντιπροσωπεύει το Ιταλικό πνεύμα και τη σπορτίφ ψυχή της εταιρίας και θέλει να έχει ιδιαίτερη απήχηση στην Αμερικάνικη και Ασιατική αγορά.

Στιλιστικά,έχει κομψή σχεδίαση με προεξέχουσα μάσκα, ένα μακρύ καπό και λεπτά φώτα LED. Το αμάξωμα διαθέτει πολλές καμπύλες, η οροφή του είναι βαμμένη ασημί για να κάνει αντίθεση και πατάει πάνω σε ζάντες της OZ Racing διαστάσεων 20 ιντσών. Συνολικά, οι διαστάσεις του είναι 4,7 μέτρα μήκος, 1,92 μέτρα πλάτος και 1,32 μέτρα ύψος, με το μεταξόνιο του να ανέρχεται στα 2,9 μέτρα.

Παραμένει ακόμα αδιευκρίνιστο αν το concept θα διαθέτει κινητήρα, αλλά η Alfa Romeo αναφέρει ότι έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να μπορεί να χωράει ένα “state-of-the-art V6″ ή έναν twin-turbo V8.

Τέλος, η εταιρία μαζί με τη παρουσίαση θα λανσάρει και μια εφαρμογή για το iPad, όπου οι χρήστες θα μπορούν να επιλέξουν το αυτοκίνητο μεταξύ πέντε διαφορετικών χρωμάτων και ζαντών, οι οποίες είναι εξελιγμένες από τους φοιτητές στα πλαίσια ενός project της OZ Racing.

[Πηγή: Cardesign]

Keywords
Τυχαία Θέματα