Πέρασε τα crash test η Toro Rosso STR9

Η STR9 πέρασε με επιτυχία τα τεστ πρόσκρουσης της FIA και είναι πανέτοιμη για την παρουσίαση του νέου μονοθέσιου, στις 27 Ιανουαρίου, αλλά και για το 4ήμερο τεστ στην Jerez. Τα crash test είναι υποχρεωτικά για κάθε ομάδα και αν κάποιο μονοθέσιο δεν περάσει με επιτυχία από το σύνολό τους, τότε

δεν παίρνει το πράσινο φως από την ομοσπονδία, ώστε να βρεθεί στις πίστες, με τη McLaren να αντιμετωπίζει μέχρι στιγμής αυτό το πρόβλημα.

1) Crash Tests: done! 2) Photo Shooting: done! 3) http://t.co/KLIPJWStLA #TOROUNCHAINED #F1 #STR9 pic.twitter.com/QINfLZ3fZI

— Toro Rosso (@ToroRossoSpy) January 20, 2014

Η Toro Rosso, μέσα από την επίσημη σελίδα της, επιβεβαίωσε την ημερομηνία παρουσίασης, με το φορτηγό που θα μεταφέρει τον εξοπλισμό, το μονοθέσιο, αλλά και τις ελπίδες της ομάδας, να αναχωρεί από την Faenza στο τέλος της εβδομάδας.

Σε μια εβδομάδα από σήμερα, τη Δευτέρα 27 Ιανουαρίου, θα αποκαλυφθεί η STR9, ο διεκδικητής της Scuderia Toro Rosso για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Formula 1 του 2014. Το αυτοκίνητο είναι ολοκαίνουργιο, ενώ την παρουσίαση θα ακολουθήσει η παράδοση που δημιουργήθηκε τα τελευταία δύο χρόνια, και φιλοξενείται από τον χορηγό μας CEPSA, και λαμβάνει χώρα στο pit lane της πίστας Jerez de la Frontera (εννοεί συνεντεύξεις και φωτογραφίες).
Ένα φορτηγό της ομάδας, θα αποχωρήσει από το εργοστάσιο της Faenza στο τέλος αυτής της εβδομάδας, κάνοντας το μακρύ ταξίδι προς τη νότια Ισπανία, όπου θα μεταφέρει όχι μόνο το αυτοκίνητο, αλλά και όλες τις ελπίδες μας για την ερχόμενη σεζόν.

[Πηγή: Scuderia Toro Rosso twitter,Scuderia Toro Rosso | Photo Copyrights: Scuderia Toro Rosso]

Keywords
Τυχαία Θέματα