Παρά τρίχα! BMW M235i φεύγει ευθεία σε στροφή, αλλά αποφεύγεται η σύγκρουση!

Τα ατυχήματα είναι κάτι που συμβαίνουν αρκετά συχνά στην πίστα. Οι οδηγοί κινούνται στο όριο πολλές φορές, προσπαθώντας να βρουν το ιδανικό πάτημα, αλλά και το ιδανικό φρενάρισμα, ώστε να είναι πιο γρήγοροι ή και να κερδίσουν θέσεις. Βέβαια, κάποιες φορές τα ατυχήματα δε συμβαίνουν μόνο από λάθος των οδηγών, καθώς ένα μηχανικό πρόβλημα ίσως σε κάνει απλό επιβάτη στο ίδιο σου το όχημα.

Αυτό έχω την εντύπωση πως έγινε και στο περιστατικό που θα δεις παρακάτω. Τα πλάνα που βλέπουμε μας έρχονται από μία BMW, η οποία προσεγγίζει

την πρώτη στροφή στη νεότερη πίστα του Nürburgring, για τον αγώνα RCN. Ξαφνικά, μια M235i έρχεται με «σπασμένα φρένα» από τα δεξιά, φεύγοντας ευθεία!

Ο οδηγός είδε ότι κάτι έρχεται από τη δεξιά πλευρά και κατάφερε να το αποφύγει, ωστόσο δε γνωρίζουμε αν η M235i είχε κάποιο μηχανικά πρόβλημα ή αν απλώς ο οδηγός της ήταν υπερβολικά φιλόδοξος. Επίσης, δε νομίζω πως έχασε το σημείο φρεναρίσματος, διότι φεύγει με μεγάλη ταχύτητα ευθεία, κάτι που δικαιολογείται μόνο από άπειρους ερασιτέχνες οδηγούς.

RCN Race - M235i going off nearly hitting me00:25 RCN Race - M235i going off nearly hitting me, with rear view00:25
Keywords
Τυχαία Θέματα