Ούτε στην έκθεση του Πεκίνο θα πάει η Mini

Μόλις μετά την επιβεβαίωση ότι η Mini θα απέχει από την έκθεση του Detroit και της Γενεύης, η βρετανική εταιρία θα “σνομπάρει” άλλη μια μεγάλη διεθνής έκθεση αυτοκινήτου. Πρόκειται για αυτήν του Πεκίνου, η οποία θα ανοίξει τις πύλες της στις 25 Απριλίου. Η Mini φέρεται να έχει αποφασίσει να μην έχει παρουσία στις τρεις προαναφερθείσες εκθέσεις, λόγω αλλαγής των δραστηριοτήτων στον τομέα του μάρκετινγκ.

Η αυτοκινητοβιομηχανία ωστόσο αναμένεται να κάνει την εμφάνισή της στην έκθεση της Νέας Υόρκης. Μιλώντας σε βρετανικό μέσο, εκπρόσωπος της Mini δήλωσε:

Η πρώτη μεγάλη έκθεση αυτοκινήτου για τη Mini το 2016 θα είναι αυτή της Νέας Υόρκης τον Απρίλιο. Έχουμε αποφασίσει να μειώσουμε τη παρουσία μας στις εκθέσεις αυτοκινήτου κατά το πρώτο μέρος του έτους.

Πάντως, η βρετανική εταιρία αναμένεται να παρουσιάσει τουλάχιστον δύο βασικά νέα μοντέλα το επόμενο έτος, με το πρώτο να είναι η John Cooper Works έκδοση του Clubman, καθώς και η τετρακίνητη εκδοχή του. Στη συνέχεια, στο Παρίσι τον ερχόμενο Σεπτέμβριο, θα παρουσιαστεί η δεύτερη γενιά Countryman.

Keywords
Τυχαία Θέματα