Οριστική «πόρτα» στο παλιό σύστημα κατατακτήριων

18:01 3/4/2016 - Πηγή: AutoBlog

Αν περίμενες οριστικές αποφάσεις για το νέο σύστημα κατατακτήριων δοκιμών που θα δούμε τη φετινή σεζόν, τότε θα απογοητευτείς. Οι υπεύθυνοι του αθλήματος -οι επί κεφαλής ομάδων, η FIA, ο Bernie Ecclestone και η Pirelli– συναντήθηκα σήμερα στο Μπαχρέιν, προκειμένου να υπάρξουν νεότερα γύρω από το -φλέγον αυτό- θέμα.

Αυτό που προέκυψε ότι δεν θα υπάρξει πισωγύρισμα στο παλαιότερο σύστημα, αυτό του 2015. Επιπλέον, η λύση των περισσότερων ελαστικών, ώστε να περνούν τα μονοθέσια περισσότερο χρόνο στην πίστα. Παράλληλα, στο τραπέζι έπεσαν τρεις νέες προτάσεις, οι οποίες, όμως, για την ώρα δεν είναι γνωστές. Ο Jean Todt, Πρόεδρος της FIA, θέλει να κάνουμε υπομονή μέχρι την Πέμπτη, όταν και θα υπάρξει ανακοινωθέν.

Υπάρχει μια νέα πρόταση και την Πέμπτη θα πρέπει να έχουμε το τελικό αποτέλεσμα. Θα πρέπει να είστε λίγο υπομονετικοί και ανυπομονώ για έναν καλό αγώνα σήμερα. Την Πέμπτη θα έχετε όλες τις πληροφορίες. Ελπίζω ότι οι οπαδοί θα είναι χαρούμενοι με αυτό. Νομίζω ότι είπα αρκετά.

Μία από αυτές τις προτάσεις είναι νέα, αλλά δυστυχώς για την ώρα δεν υπάρχει περισσότερα. Λεπτομέρειες θα γίνουν γνωστές μέσα στην εβδομάδα, ίσως και πριν από την Πέμπτη.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Οριστική,oristiki