Οι πρώτες φωτογραφίες του Volkswagen Amarok R-Style Concept

18:25 9/5/2013 - Πηγή: AutoBlog

Αυτές είναι οι πρώτες “πραγματικές” φωτογραφίες του Volkswagen Amarok R-Style Concept μετά τα σκίτσα που είδαμε χθες και περιμένουμε να το δούμε και live στη φετινή Wörthersee.

Τα σκίτσα, μπορώ να πω, προμήνυαν για κάτι πιο όμορφο και επιθετικό σχεδιαστικά αλλά δε παύει να είναι μια ιδιαίτερη κατασκευή. Το sport concept βασισμένο στο Amarok, εφοδιάζεται με έναν 3-λιτρο V6 turbo

πετρελαιοκινητήρα απόδοσης 272 ίππων και 600 Nm ροπής, με τον εξακύλινδρος κινητήρας να συνδυάζεται με ένα 8-τάχυτο αυτόματο κιβώτιο και τη κίνηση να μεταφέρεται μόνιμα και στους τέσσερις τροχούς. Το αποτέλεσμα είναι τα 0-100 χλμ/ώρα να τα πιάνει σε 7.9 δευτ.

Στιλιστικά το αυτοκίνητο περιλαμβάνει φαρδύτερα φτερά κατά 6 εκ. έτσι ώστε να χωρέσουν οι 22άρες ζάντες σε gunmetal απόχρωση με ελαστικά 295/35. Επίσης, εμπρός και πίσω σπόιλερ, πλαϊνές ποδιές από carbon, νέους προφυλακτήρες, μεγάλο διαχύτη πίσω με διπλή απόληξη της εξάτμισης και LED φώτα. Η μεγαλύτερη δουλειά, όμως, φαίνεται να έχει γίνει στο εσωτερικό που υπάρχουν bucket καθίσματα, κεντρική κονσόλα και πόρτες ντυμένες με look carbon, σπορ τιμόνι με κόκκινες ραφές και άλλες μικρές λεπτομέρειες.

[Πηγή: Volkswagen]

Keywords
Τυχαία Θέματα