Οι πιλότοι της F1 θέλουν γρηγορότερα, πιο συναρπαστικά μονοθέσια με V12 κινητήρες

Η Formula 1 έχει μπει σε νέα μονοπάτια μετά την εξαγορά της από την Liberty Media και όλοι, ανάμεσα σε αυτούς και οι πιλότοι, αναμένουμε μεγάλες αλλαγές, ώστε η F1 να ξαναγίνει F1…

Σύμφωνα με τον Sebastian Vettel, οι πιλότοι

της F1 θέλουν πιο γρήγορα, πιο συναρπαστικά μονοθέσια, τα οποία θα παίρνουν κίνηση από V12 κινητήρες.

Ως οδηγός θέλω να κινούμαι γρηγορότερα, να οδηγώ πιο συναρπαστικά μονοθέσια. Αν με ρωτήσεις τι θα ήθελα να οδηγώ, θα σου έλεγα ένα μονοθέσιο με V12 κινητήρα και χωρίς πολλά ηλεκτρονικά βοηθήματα.

Παρόμοια άποψη με τον Vettel έχουν τόσο ο Felipe Nasr, όσο και ο Sergio Perez που δήλωσε πως το κοινό της F1 θέλει πιο έντονες μάχες ανάμεσα στους πιλότους μέσα στις πίστες, παρά να βλέπουν την κυριαρχία μιας ομάδας από αγώνα σε αγώνα. Ο Perez είπε:

Θα ήθελα πολύ να δω τις ομάδες της Formula 1 να είναι πολύ πιο κοντά, δίνοντας έτσι στις μεσαίες ομάδες να έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν αγώνα αλλά και να παλεύουν για τίτλους. Νομίζω πως αυτό θα ήταν το ιδανικότερο για τους οπαδούς, να δουν π.χ. την Williams, η κάποια άλλη ομάδα να κερδίζει ένα GP.

O Daniel Ricciardo προτείνει οι αγώνες να γίνονται το Σάββατο, ώστε οι ομάδες να οργανώνουν καλύτερα party μετά τον αγώνα (!). Σαφώς και ο πιλότος της Red Bull έκανε χιούμορ, μιας και συμπλήρωσε πως έχει ενδιαφέρον το πως θα εξελιχθεί η Formula 1 από τώρα και στο εξής, μετά την συμφωνία εξαγοράς, η οποία θα οριστικοποιηθεί κατά το πρώτο τρίμηνο του 2017.

Keywords
Τυχαία Θέματα