Οι κόκκινες/ BMW M5 και M6 του συλλέκτη Michael Fux

18:33 4/9/2013 - Πηγή: AutoBlog

Το παρόν Fux χρόνο στο Pebble Beach με τρία BMW M’etjes που έχουν όλα τα ίδια χρώματα. Η M5, M6 Coupe και M6 Convertible είναι βαμμένα στο χρώμα του αμαξώματος και διαθέτει μαύρο ματ ζάντες. Ιδιαίτερα είναι ότι οι εσωτερικοί χώροι τελείωσε το δέρμα με χρώμα Sakhir Orange.

Κανονικά δεν είναι δυνατόν, αλλά αν ρωτήσετε ωραία στην BMW

Individual και κάνει αρκετά χρήματα από ό, τι ήθελα να κάνω μια εξαίρεση για εσάς. Κρίμα που δεν έχει στην πραγματικότητα από επίσης σωστή σειρά. M6 Gran Coupe ένα πλήρες Κουαρτέτο

Michael Fux είχε στο παρελθόν ήδη για ένα άλλο για να αγοράσω ένα Rolls-Royce το χρώμα να αναπτυχθεί γι ‘αυτόν. (Via: 6post.com )

Αν είσαι ο Michael Fux, ο γνωστός Αμερικάνος δισεκατομμυριούχος συλλέκτης αυτοκινήτων και θέλεις να προσθέσεις στο γκαράζ του τρεις νέες BMW, μια BMW M5, μια M6 Coupe και μια Μ6 Cabrio, δεν μπορείς να τις πάρεις σε ένα κοινό χρώμα. Έτσι ο Fux ζήτησε από το τμήμα Individual της BMW να του βάψει τα αυτοκίνητα σε αυτό το κόκκινο/κεραμιδί χρώμα.

Ο Fux είναι γνωστός για τις παράξενες επιλογές του στα χρώματα των αυτοκινήτων του, αφού πριν από έναν χρόνο, είχε εμφανιστεί στο Pebble Beach με μια φυστικί Ferrari 458 Italia.

[Πηγή: 6post]

Keywords
Τυχαία Θέματα