Οι Κινέζοι πατεντάρουν τα σχέδια που έκλεψαν από το Local Motors Rally Fighter

Πραγματικά τι δεν έχουν αντιγράψει αυτοί οι Κινέζοι. Τελευταίο παράδειγμα το αυτοκίνητο που βλέπεις στις φωτογραφίες, οι οποίες διέρρευσαν από το γραφείο ευρεσιτεχνίας, και δεν μας δείχνουν τίποτα άλλο από την πρόταση της κινέζικης αυτοκινητοβιομηχανίας Haval, που ετοιμάζει ένα αντίστοιχο project με το Rally Fighter της Local Motors.

Η εταιρία ανήκει στην Great Wall Motors και το αυτοκίνητο

θα παρουσιαστεί στο τέλος του έτους που διανύουμε, με το ειρωνικό της υπόθεσης είναι ότι η εταιρία κατέθεσε τα σχέδια για να αποκτήσει τα δικαιώματα τους, ώστε να μην τα αντιγράψουν.

Η ομάδα σχεδιασμού της Ηaval έχει αποδείξει τις δυνατότητές της με την παρουσίαση του Haval Coupe Concept στη φετινή έκθεση του Πεκίνου, αλλά εδώ μάλλον βαρέθηκαν να κάνουν κάτι παραπάνω. Δεν υπάρχουν λεπτομέρειες για το τι θα κινεί τον κλώνο του Rally Fighter, αλλά θα μπορούσε να είναι ένας turbo V6 3-λίτρων που στο Ηaval H9 αποδίδει 333 ίππους και 480 Nm, που συνδυάζεται μέσω ενός αυτόματο κιβώτιο οκτώ ταχυτήτων.

Το πότε θα παρουσιαστεί το αυτοκίνητο, παραμένει άγνωστο, αλλά το πιο πιθανό είναι στην έκθεση Guangzhou Auto Show τον ερχόμενο Δεκέμβριο.

Keywords
Τυχαία Θέματα